Etusivu

Esittely

Koiramme

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Valiogalleria

Kuvagalleria

Muistoissamme

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

Uutisia 2012 Uutisia 2011  Uutisia 2010  Uutisia 2009  Uutisia 2008  Uutisia 2007
 

Uutisia 2012


KIITOS kaikille tuttaville, ystäville, kasvattien omistajille ja yhteistyökumppaneille sekä ulkomuototuomareille kuluneesta vuodesta ja toivotan kaikille Rauhaisaa Joulua ja Onnea Vuodelle 2013!


© Sari Kares
 

8.-9.12.12 Helsinki
Lähdettiin taas perinteiselle Messarin matkalle linja-autossa. Henna lähti minulle kenneltytöksi ja koirat Usva ja Thelma. Lauantaina Thelma EH 3 ja Usva ERI. Sunnuntaina Thelma ERI 2 ja Usva ERI 3, eli ei mitään ihmeitä tullut tuloksissa.


Thelma

17.11.12 Hollanti Clubmatch kooikereiden päänäyttely
Ajelin torstaina Varkauteen ja sieltä hyppäsin Saijan kyytiin. Mukana oli myös Henna P. ja Hanna P. ja koiria autossa oli 8, Shanti, Adya, Fayza, Uni, Bella, Papu, Thelma ja Olga. Illalla laivaan ja kohti Tukholmaa. Perjantaina ajo Saksaan, jossa olimme yötä ja lauantai aamuna ajelimme Hollantiin näyttelypaikalla. Näyttelyt sujuivat tulosten suhteen todella hyvin ja päivä oli muutenkin mukava. Näyttelyyn oli ilmoitettu 175 kooikeria! Shanti oli koko porukan kaunein!!! Onnitteluja vielä Hennalle! Ja luokkasijoitukset ovat tässä näyttelyssä todella kuumaa kamaa ja niistä voi olla todella ylpeitä! Tuomari poimii esiarvostelussa 4 koiraa jatkoon ja ne laitetaan peremmuusjärjestykseen juhlallisesti isossa kehässä. Uni jun ERI 1, Fayza val ERI 1, Adya nuo ERI 2, Papu kasvattajan omistamat ERI 3, Olga vet ERI, Bella jun EH ja meidän pikku Thelma oli näyttelyn suurimmassa luokassa (20 jun narttua) ERI 2! Eli mahtavia tuloksia ja hieno reissu, kiitos matkaseurueelle!

13.10.12 Hyvinkää Spanieliliiton päänäyttely
Ajelin perjantaina töiden jälkeen Pihtiputaalle Hannan luokse mistä jatkoimme matkaa Hannan autolla kohti Hyvinkäätä. Mukana minulla Henna ja koirat Olga, Aada, Thelma ja Alma. Menimme yöksi hotelliin Hyvinkään keskustaan. Lauantaina näyttelypäivä ja tulokset olivat ihan hyvät, Thelma jun ERI 3, Alma val ERI 4, Aada vet ERI 4 ja Olga vet ERI 1 SA VSP-VET.

11.9.12
Cavalriina's Baifa Berlina eli kotoisammin Milla on käynyt isäntänsä kanssa jahtireissulla ja ei ollut mikään turha reissu. Milla 1 vuoden ja 5 päivän ikäisenä ensimmäinen saalis, ihan huippujuttu!! Onnittelut Millalle ja isäntä Pekalle saaliista!


© Pekka Vanhatalo

9.9.12 Miina nauttii syksyn kauniista ilmasta

8.9.12 Äänekosken näyttelyt
Lähdettiin Alman kanssa Äänekosken ryhmänäyttelyyn yrittämään sitä viimeistä sertiä, josko vaikka muotovalion arvo saataisiin. Näyttelyyn oli myös ilmoitettu pentuluokan narttu ja junioriluokan narttu.
Tuomarina oli Markku Kipinä. Alma esiintyi ja liikkui reippaasti. Alma sai avo ERI 1 SA PN 1 SERT ROP ja FI CH!!!!! Tuomari jaksoi kyllä ylistää Alman kauneutta ja olisi kuulemma ollut valmis ottamaan Alman mukaansa, mutta kuka sitä nyt omasta prinsessastaan luopuisi, en ainakaan minä :) Alma oli kehän viimeinen koira ja kuulemma sen päivän kaunein koira tuomari Markku Kipinän kehässä. Kylläpä lämmittivät mieltä tuomarin kauniit sanat meidän Almasta ja siitä iso kiitos tuomarille!

6.9.12
B-pentue täyttää tänään 1-vuotta! Niin on heistäkin tullut jo täysikasvuisia... Aika menee niin nopeasti :( Onnitteluja paljon Nekulle, Armakselle ja Millalle ja tottakai meidän pikku ruipelo Thelmalle :)


Kaverukset Thelma (1v.) ja Alma (2v.)

31.8.12
A-pentue täyttää tänään 2-vuotta eli onnittelut Aatulle, Lennille ja Oosalle ja tietenkin meidän omalle ihastuttavalle Almalle!

22.8.12
Tänään hiljeni sitten talo lähes kokonaan. Viimeinenkin Ronjan pennuista lähti maailmalle. Onnea sinne suureen maailmaan Kiiralle, Kapulle, Kaapolle, Romeolle ja Tuiskulle! Pikku-Ceela jäi Ronja-emän hellään huomaan Kajaaniin, joten Ceelan tulen jatkossa näkemään usein.

21.8.12 Agility KV-kilpailu Tampereella
Ja jälleen Aida keräsi hienon tuloksen kisoista, NOLLAVOITTO ja CACIAG! Onnitteluja jälleen tälle parivaljakolle! Nyt vain nokka kohti ulkomaan kisoja ;)

19.8.12 Agilitykisat Tampereella
Aidalle tuplanolla ja sijoitus 2! Onnitteluja paljon Noralle ja Aidalle!

19.8.12 Agilitykisat Kajaanissa
Milla starttasi Sennin kanssa elämänsä toisiin kisoihin. Kisoissa oli aglityradan lisäksi myös hyppyrata. Senni harmittavasti HYL molemmilta radoilta estekiellon takia, mutta Milla kyllä ohjasi Senniä todella taitavasti! Zelda siirtyi kisaamaan kolmosluokkaan, onnittelut Annikalle ja Zeldalle hienoista tuloksista! Annikan ohjaamana Luna Labellosta tuli tänään AGILITYVALIO, VAU MITEN MAHTAVAA!! Onnittelut koiran omistajalle Hannalle ja ohjaajalle Annikalle!

5.8.12 Kuopion koiranäyttelyt
Mukana koirat Alma ja Aada. Alma hienosti PN 2, SERT ja VARACACIB, joka muuttuu cacibiksi, koska voittajakoira Papu ei niitä cacibeja enää tarvitse :) Aada veteraaneissa EH 1.Onnittelut vaan Hannalle Papun ja Bellan menestyksestä Kuopiossa!

3.8.12 Kuopion koiranäyttelyt
Mukana näytelmissä Zelda ja Thelma ja tuloksethan olivat uskomattoman upeat! Zelda ROP, SERT ja CACIB ja Thelma PN 2 ja VARASERT!


Zelda

28.7.12 Agilitykisat Orivesi
Aida ja Nora kisaamassa loistavilla tuloksilla, tuplanolla ja sijoitus molemmilla radoilla 3/45 ja lisäksi tuli vielä Piirinmestaruus hopeaa! Todella upeita tuloksia!
 

14.7.12 Oulu KV
Thelma ja Zelda lähtivät mukaan Oulun näyttelyyn. Thelma on aikaisemmin käynyt vain yhden pentunäyttelyn, eli ensimmäinen virallinen näyttely Thelmalle ja Zeldalla toinen näyttely. Tulokset olivat kyllä aika mahtavat, Thelma se meidän ruipelo oli ROP ja SERT :)) ja Zelda PN 2, CACIB ja VARA-SERT! Tytöt esiintyivät todella mallikkaasti.

30.6.12 Kuopion agilitykisat
Annika ja Zelda kisoissa Kuopiossa, tuloksena 0-rata, sijoitus 3. ja nousu 2-luokkaan kilpailemaan! Onnittelut Annikalle ja Zeldalle!

8.6.12 Kokkolan KV näyttelyt
Jenni lähti mukaani näyttelyyn koiriensa Usvan ja rotikka Moskun kanssa. Minulla oli mukana Aada. Tulokset: Usva PN 2 CACIB, Aada ROP ROP VET ja Mosku ROP ja RYP 3. Onnittelut Jarille ja Jennille Moskun upeasta menestyksestä!

9.6.12 Riihimäki kooikerhodjein erkkari
Mukaan lähtivät koirat Alma, Aada, Iitu ja Usva. Seuraneidiksi lähtivät tytöt Milla ja Henna, jotka kyllä nukkuivat koko automatkan. Tulokset olivat hyvät: Alma NUO ERI 1 SA, Usva VAL ERI, Aada VET ERI ja Iitu neljän vuoden näyttelytauon jälkeen upeasti VET ERI 1 SA. Päivän päätteeksi valittiin parhaat nartut ja - urokset. Paras narttu kisaan minä menin Iitun kanssa ja Milla Alman kanssa. Iitu tunnetusti ei halunnut esiintyä, joten meidät käteltiin pois, mutta meidän pikku Alma oli upeasti PN 3!!! Kasvattajaluokassa esiintyi Alma, Aada, Usva ja Dina ja sijoitus 3. Henna oli Alman kanssa lapsi-ja koirakilpailussa ja sijoitus hienosti 3. Kasvattejani oli ilmoitettu hieno määrä näyttelyyn ja siitä iso kiitos omistajille, että olivat tuoneet koiransa erkkariin esille. Myös Niko oli näyttelyssä Elinan kanssa ja tulos oli EH. Nikon käytös oli todella hienoa! Kiva päivä kivojen ihmisten kanssa, kiitos kaikille!!


Iitu ja Alma
©Tytti Käyhkö

27.5.12 Joensuu näyttelyt
Mukana koirat Alma ja Maisa. Alma NUO ERI 2 ja Maisa ROP.

15.-22.5.12 Matka Itävaltaan MV-12 näyttelyyn
Järjestimme Kajaanista bussimatkan Itävaltaan. Kajaanin Tila-autot Oy bussilla lähdimme matkaan. Mukaan lähti 16 hullua tai vähemmän hullua koiraihmistä sekä 25 koiraa. Minulla oli koirat Aada ja Alma mukana ja Hannalla kooikereita Aku ja Papu. Linja-autossa tuli perustettua Puuma-kerho, johon valittiin jo muutama jäsen. Kerhoon olisi toki ollut paljon tulijoita, mutta heidän vuosikerta ei ollut tarpeeksi vanhaa :)) Terkkuja vaan Saaralle ja Matleenalle ;)
Ja sitten itse näyttelypäivään. Kooikereita ilmoitettu 40. Aku pärjäsi meistä suomalaisista parhaiten, saaden vara-sertin ja vara-cacibin, Alma nuo ERI 3, Aada Vet ERI 2 ja Papu Val ERI 3. Tuloksiin oltiin Hannan kanssa tyytyväisiä! Käytiin tutustumassa Itävallan vanhaan kaupunkiin, joka oli todella kaunis. Muutenkin tykästyin Itävaltaan aivan täysin, kaunis maa ja mukavat ihmiset. Matka oli aivan loistava, porukka bussissa todella hauskaa (tottakai niillä oli hauskaa, kun minä hauskuutin niitä) ja kuljettajille iso kiitos mukavasta matkasta ja seurasta! Kiitokset Hannalle todella mukavasta matkaseurasta!! 

12.4.12 Kajaanin ryhmänäyttelyt
Miina-cavalier viiden vuoden tauon jälkeen näyttelykehässä :) Ja kylläpä Miina nautti suunnattomasti näyttelykehässä olemisesta. Veteraaninarttuja oli ilmoitettu 3. Miinan tulos oli ERI 2 SA ja arvostelu oli aivan loistava!

5.-6.5.12 Agituloksia
Zeldalla Oulussa kaksi starttia, molemmat radat viisi virhepistettä  ja sijoitus myös molemmilla radoilla 3. Annikalla kisoissa myös lainakoira Luna (C. Luna Labello) ja he saivat hyppyradalta 0-tuloksen. Onnittelut Annikalle, Zeldalle ja Lunalle!

1.5.12 Uusi valio
Toukokuu alkoikin iloisissa merkeissä :) Sain Noralta puhelun ja todella mukavia uutisia. Nora ja Aida olivat olleet agikisoissa ja saaneet sen kauan odotetun viimeisen sertin eli Aidasta (Cavalriina's Sandra Sinatra) tuli ensimmäinen Cavalriina's AGILITYVALIO!!!!! Heidän monen vuoden "työ" sai mahtavan palkinnon! Hurjan paljon onnitteluja Nora ja Aida!! Olen niin ylpeä teistä!!


©Jukka Pätynen


©Jukka Pätynen
 

21.4.12 Kajaanin ryhmänäyttelyt
Ulkonäyttely kylmyyden ja sateen keskellä, hyi! Mutta tulokset kyllä lämmittivät :) Ronja ROP, Arttur VSP (Iitun tytön Namon poika), Usva PN2, Alma PN3 SERT, Aada PN4 ROP VET, kasvattajaluokka ROP. Ryhmäkilpailut menivät kyllä täysin yli odotusten. Kasvattajaluokkani oli BIS 1 ollen ensimmäinen kooikerkasvattajaluokka joka on yltänyt näin korkealle!! Aivan mahtava juttu! Aada "Hyde Hyttynen" oli BIS VET 4 vaikkakin ei kuvan perusteella kamalan edustavan näköinen ole, Aadaa paleli kamalasti ja vesisade inhotti :) Mahtava päivä! Kiitos Ronjalle ja Usvalle taustajoukkoineen kasvattajaluokassa mukana olosta!


 

15.4.12 Oulun agilitykisat
Zelda ja Annika kisoissa Oulussa, ensimmäinen rata hylätty, toisella radalta 10 virhepistettä ja sijoitus 6. Kolmas rata olikin sitten loistavasti 0-voitto! Onnittelut Annika ja Zelda!

19.3.12 Vuoden Tenavatähti
Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerhon vuoden 2011 Tenavatähdeksi valittiin meidän Alma :) Hyviä tuloksia saatiin myös veteraani- ja kasvattajakisasta :)
 

5.4.12 Ikinuori Aada täyttää 9 vuotta, jota ei todellakaan kukaan usko, kun katsoo Aadan sporttista olemusta :) Onnitteluja paljon meidän omalle "Hyde Hyttyselle"! 

2.4.12 Vapaapäivä töistä, jihuu! Aivan ihana ilma sattui, joka hyödynnettiin menemällä hangille kävelemään koko lauman kanssa. Kylläpäs oli koirille hauskaa, saivat syödä ihania jäniksenpapanoita ja muutenkin nauttia vapaudesta (vaikka eihän siinä mitään uutta ole, kun meillä on koirat joka päivä vapaana). Tässä muutamia kuvia retkestämme.


Maisa nauttii ihanasta kevätilmasta.

 
Kaverukset Thelma ja Alma haistelevat, josko vaikka tämä olisi jäniksen kolo.


Ikiliikkuja Thelmasta ei virta lopu ikinä!


Ihanaa, papanoita, ihanaa!


Alma ja Miina.


Alma ottaa spurtin.

 

25.3.12 Tuusniemi näyttelyt
Lähdettiin Henna-tyttären kanssa ajelemaan kohti Tuusniemeä yhdeksän aikaan aamulla. Mukana oli Alma, joka viimeksi ollut näyttelyssä 5 kuukautta sitten. Kooikereita oli ilmoitettu 6. Kyllä oli Alman luonteessa tapahtunut reipastumista, kesti hyvin tuomarin ja muidenkin vieraiden ihmisten koskettelut. Alma oli PN-1, SERT ja VSP, PN-2 oli Anniinan Adya ja ROP oli herrasmies Timi, joka oli vielä päivän päätteeksi RYP-2! Kiitos Anniinalle ja Henna P:lle mukavasta seurasta.
 

21.3.12
Iitu täytti 11-vuotta! Perhe onnittelee ihanaa ja sydämellistä Iitua! Toivottavasti saamme vielä nauttia yhteisistä monista vuosista.


 

14-15.1.12 Kajaanin näyttelyt
Koko viikonloppu meni näyttelyn toimistossa töissä. Meillä olikin nyt Tamminäyttelyssä ennätysmäärä koiria. Tiivis oli tunnelma, mutta hyvin siellä mahduttiin olemaan. Oli muuten ilo katsella lauantain luetteloa, koska siinä oli kannessa meidän Alman kuva :)

Tuloksia kooiker kehältä: Ronja ROP, Timi VSP, Olga PN 2 ROP VET, Dana PN 3 SERT ja FI CH!!! Zelda oli ensimmäisessä näyttelyssä, tuloksena EH, liian pulleassa kunnossa esitetty :) Aivan mahtava juttu tuo Danan valioksi tulo! Dana täytti 12.1 2 vuotta ja vain kaksi päivää siitä, niin Dana tuli valioksi! Onnitteluja myös Danan perheelle!

Cavaliereissa pitkästä aikaa kehässä kasvattini Tosca Topolino, tuloksena ERI. Petit Maisa lähes vuoden näyttelytauon jälkeen kehässä ja tulos oli kyllä jotain uskomatonta, ROP, RYP 1!!! Eli minä menin sitten ensimmäistä kertaa elämässäni BIS-kehään ja minä joka en kehään menoa yleensä ikinä jännitä, mutta nyt oli kyllä semmoinen jännitys, että huh huh :) Oli kyllä todella hieno tunne olla BIS-kehässä ja kotinäyttelyssä kun oltiin, niin kyllä kuuli yleisön joukosta minun ja Maisan nimeä huudettavan, kiitos kaikille kannustuksesta vaikka ei menestystä tullutkaan! Kiitos kuuluu myös tuomareille, rotutuomari Sakari Potille, ryhmätuomari Rita Kadike-Skanidalle ja BIS-tuomari Paula Heikkinen-Lehkonen, iso kiitos!

 

 

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Toivotan kaikille oikein hyvää, menestyksekästä ja antoisaa vuotta 2012! Kasvattien omistajat: Muistakaa laittaa kuulumisia, tuloksia harrastuksista ja kuvia, otan niitä ilomielin vastaan.