Etusivu

Esittely

Koiramme

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Valiogalleria

Kuvagalleria

Muistoissamme

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

Uutisia 2013 Uutisia 2012 Uutisia 2011  Uutisia 2010  Uutisia 2009  Uutisia 2008  Uutisia 2007
 

Uutisia 2013

 

 

27.10.13 Lahden näyttelyt
Kivoja uutisia Lahden näyttelystä :) Niko oli ollut ROP ja tuli myös valioksi! Paljon paljon onnitteluja Elinalle!

 

26.10.13 Agilitykisat Kajaanissa

Hyppyrata tulokset:
C. Luna Labello sij.3
C. Zelda Zayonara sij. 4
C. Ronja Ragazzi sij. 6

Agilityrata:
Zelda sij.3 ja PIIRINMESTARI 2013!! Onnitteluja paljon Annikalle!

 

Kapun (C.Capo Capelli) ja Matin ensimmäinen saalis, syksy -13.

 

6.10.13 Oili hienosti ROP-pentu Kokkolan pentunäyttelyssä.

 

10.9.13
Cavalriina's Dino Dandino "Dino" tiesi heti mitä pienen lintukoiran pitää tehdä. Dino nouti ensimmäisen teerensä vain 4,5 kk:n ikäisenä! Vau, olen niin ylpeä Dinosta ja omistajista Jaanasta ja Markosta!

 

6.9.13 Thelma eli Tellu täytti 2 vuotta, onnitteluja Tellulle ja muille B-pennuille!


Thelma meditoimassa syntymäpäivänään :)

 

31.8.13 Alma-prinsessa täytti 3 vuotta, onnitteluja paljon Almalle ja hänen sisaruksille!

 

29.8-1.9.13 Euroopan voittajanäyttely Geneve, Sveitsi
Torstaina oli tavallinen näyttely ja Ronjan tulokset VACA ja VCAC.
Sunnuntaina päästiin sitten tositoimiin, kun oli EUV-näyttely ja sielläpä Ronja sitten loistikin ollen ROP ja saaden tittelirivistöön uuden tittelin EUV-13, ihan loistava juttu!
Lauantaina käytiin Hannan kanssa katselemassa Geneveä. Mukana oli myös Kati ja Niina. Käytiin vanhassa kaupungissa syömässä ja muutenkin kiertelemässä ja katselemassa nähtävyyksiä. Ilmat suosivat meitä matkalla, lämmintä oli joka päivä 25-27 astetta.
Kiitos Peterille ja Maaritille turvallisesta matkasta ja matkaseurasta ja kiitokset myös Hannalle mukavasta seurasta :)


 

17.8.13
Cavalriina's Usva Uzzini kävi luonnetestissä ja tulos oli 173 pistettä! Hieno tulos, onnitteluja Usvan perheelle ja kiitos kun veitte Usvan testiin, se kyllä kannatti :) Linkki tulokseen:
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmTulos.aspx?Id_Tulos=1930218&R=314
 

17.8.13 Kajaanin ryhmänäyttely
Tytöt Milla ja Henna kävivät junnukisoissa. Hennalle Junior-handler kilpailu on ensimmäinen virallinen kisa, ikäsarja 10-13v. Henna kilpaili Veera-cavalierin kanssa, jonka sai lainaan kummitädiltään Minnalta. Loistavasti Henna sai Veeran esitettyä ja sijoitus 4! Milla ei kamalasti perusta noista junnukisoista, mutta kun kisat oli "kotikisat", niin päätti sitten mennä sinne mukaan. Milla kilpaili Alman kanssa ja sijoitus 2 vanhempien ikäsarjassa! Eli jostakin ovat tytöt oppineet koirien loistavan käsittelyn ja esittämisen ;)

11.8.13 Joensuu Ceela EH-1 ja Maisa ROP, ROP-VET.

10.8.13
Usva kokeili tänään ensimmäistä kertaa metsästämistä ja sehän meni loistavasti. Usva ymmärsi heti, että kyyhky pitää noutaa, kun se taivaalta tipahtaa ammuttuna. Eli kyllä "vanhakin" koira oppii uusia temppuja :)


 

10.8.13 Jyväskylästä Taru-Marilta tuli mukavia uutisia. Siru ja Severi harrastavat nykyään rallytokoa ja ovat siinä saaneet hienoja tuloksia, onnitteluja paljon

10.8.13 Joensuu Ceela PN-2, SERT ja Maisa ROP, ROP-VET.


 

3.8.13 Tiia oli Ronjan kanssa agilityn nuorten SM-kisoissa ja sijoitus upeasti neljäs! Onnitteluja paljon Tiialle hienosta saavutuksesta

3.8.13 Iisalmi Maisa VSP, ROP-VET ja BIS-VET 4!

Heinäkuussa Alman pennut lähtivät uusiin koteihin. Onnea kaikkiin perheisiin uuden perheenjäsenen kanssa ja terveisiä pennuille, Dinolle Sotkamoon, Hiisille Vihtavuoreen, Mintulle Kuusamoon ja Iessille ja Astonille sinne kauas Ranskaan. Ihastuttava Oili-neiti jäi meille paikkaamaan Iitusta jäänyttä suurta tyhjiötä.

20.7.13 Ylivieska Maisa ROP ja ROP-VET.

14.7.13 Oulu Leevi EH-3 ja Maisa PN-2, ROP-VET.

13.7.13 Oulu Leevi EH ja Maisa PN-2, ROP-VET.

6.7.13 Mikkeli Aada ROP-VET ja Maisa VSP & VSP-VET.

26.6.13 Ronjan pennut eli C-pentue täytti 1 vuoden, onnitteluja nuorisolle!

21.6.13 Sennin synttärit, paljon onnea 5-vuotiaalle Sennille ja sisaruksille!


 

19.6.13 Maisa-matalajalka täytti 8-vuotta! Varokaa vaan, täältä tulaan veteraanikehät :)

16.6.13 Tromssa Ronja SERT, ROP, NO CH!

11.6.13 Olga täytti 13-vuotta! Paljon onnitteluja meidän ihanalle Möykylle. Olga voi erittäin hyvin, jaksaa lenkkeillä kuin nuoret tytöt. Käy lähes päivittäin omilla metsäreissuillaan.


 

5.4.13 Aada täytti pyöreitä eli 10 vuotta tuli täyteen meidän ikinuorelle Hyttyselle! Ihana katsella, kun Aada on vielä niin nuori ja pentumainen! Onnitteluja paljon hymytytölle!


 

15.3.13 ei ollut niitä mukavia päiviä. Olin jo muutamia viikkoja katsellut meidän Iitu-Maria, että kaikki ei ole kunnossa. Mutta helmikuussa Iitu kävi eläinlääkärin tarkastuksessa ja kaikki oli lääkärin mielestä loistavasti. Mutta Iitun katse kertoi jotain aivan muuta. Joka ilta usean viikon ajan Iitu tuli eteeni tuijottaen suoraan silmiini, aivan kuin yrittäen kertoa minulle jotain. Iitun katseessa oli surua ja väsymystä ja aivan kuin katse olisi ollut hiukan tyhjä ja poissaoleva. Iitu kuitenkin söi hyvin, jaksoi liikkua normaalisti, nukkui levollisesti vieressäni... Mutta taisi olla vain niin täynnä sisua kuten oli Jasmi-emällä ja Veera-siskolla... sisulla mennään eteenpäin. Mutta 15.3. oli se päivä, kun Iitun oli pakko lähteä Jasmin ja Veeran luokse, koirien taivaaseen.
Iitu oli ihastuttava koira, nöyrä, lempeä, rakasti kaikkia ihmisiä ja hän oli mitä upein, mahtavin emä kaikille pennuilleen. Upea jalostuskoira, mikä jätti todella upeita jälkeläisiä ja niiden avulla Iitun linja jatkuu. Hyvää matkaa rakas ystäväni, nyt sinun on hyvä olla Jasmin ja Veeran luona


©Tytti Käyhkö

 

2.2.13 Raahen näyttelyt
Ronja ja Ceela tytär näyttelyissä Raahessa Riitan ja Tiian kanssa. Ceela ensimmäisessä näyttelyssään ja tulos ROP-pentu. Ronja ROP ja RYP-4. Upeat tulokset!

28.1.13 Miina-muori täytti 9 vuotta. Miina on edelleen todella hyvässä kunnossa, virkeä ja leikkisä. Hiukan niveliä välillä kolottaa, mutta Cartivet auttaa. Onnitteluja ihanalle Miinalle!

12-13.1.13 Kajaanin näyttelyt
Kajaanin Tamminäyttelyssä vierähti kaksi päivää aamusta iltaan tehden talkootöitä. Sitä samaa mitä olen varmaan yli kymmenen vuotta tehnyt eli toimistossa seissyt ja yrittänyt auttaa ihmisiä milloin missäkin asiassa.
Lauantaina kävin pyörähtämässä kehässä esittäen Aadan. Muita koiria minulla ei mukana ollutkaan, Thelma jäi kotiin kasvattamaan turkkiaan ja kasvamaan henkisesti :) Aada oli PN 4 ja ROP VET. Kasvateista paikalla oli Usva ja Ronja ja Zelda. Ronja val ERI 1 SA, Usva val ERI 2 SA ja Zelda avo EH 3. Kasvattajaluokka 1 KP. Timi oli ROP, onnittelut Pirjolle!

Kaverikoira
Kasvattini Cavalriina's Saxon Santana eli Severi on toiminut kaverikoirana Jyväskylän alueella ja sai hienosta työstään marraskuussa kaverikoiramitallin. Kuvan ottanut koiran omistaja Taru-Mari Talaslahti.