Etusivu

Esittely

Koiramme

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Valiogalleria

Kuvagalleria

Muistoissamme

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

Uutisia 2013 Uutisia 2012 Uutisia 2011  Uutisia 2010  Uutisia 2009  Uutisia 2008  Uutisia 2007
 

Uutisia 2014


6.-7.12.14 Helsinki
Almalle taas uusi titteli, HeW-14 ja oli myös ROP :) Se oli Alman yhdeksäs titteli tälle vuodelle, ei olisi voinut paremmin näyttelyvuosi mennä Alman kanssa! Dino molempina päivinä PU-2, ja sunnuntaina tuli myös sert ja cacib.
Niko oli sunnuntaina PU 3. Ceela upeasti PN-2 SERT ja titteli FI MVA! Sunnuntaina kasvattajaluokka menestyi myös hienosti ollen ROP.


14.-16.11.14 Norja PMV ja NV -näyttelyt
KSTK järjesti näyttelymatkan Norjaan. Mukana meitä enemmän tai vähemmän hulluja koiraihmisiä oli 14 :) Menestystä tuli, että tuloksia on hiukan vaikea uskoa edes todeksi! Alma oli molempina päivinä ROP!!! Eli uusia titteleitä tuli sitten ihan roppakaupalla Almalle, PMV-14, NV-14, POHJ MVA, NO MVA. Dino oli minulla myös mukana ja loistavia tuloksia sai poikakin. Norjan serti tuli ja PMV-14 titteli eli Dino oli PMV:ssä VSP, toisena päivänä Dinon tulos oli PU 3 VACA.5.10.14 Kokkolan ryhmänäyttelyt
Alma ROP ja RYP 3!

10.9.14 Pienet metsästäjät ja saalis. Dino Dandino ei ole pelkästään komea näyttelykoira vaan se on myös aito ja upea metsästyskoira!

7.9.14 Sisarukset Diess Delibes "Iess" ja Dodo Dorenzo "Aston" olivat aloittaneet Ranskassa loistavasti näyttelyuransa. Näyttelyyn oli ilmoittautunut 3 urosta ja 3 narttua, Iess oli ollut ROP ja saanut CACIBin ja SERTIN ja Aston VARA-CACIBin ja VARA-SERTIN. Congratulations Justine and Valerie!

Elokuussa Justine oli käynyt agilitykilpailussa Englannissa C. Zola Zandoran "Fyzz" kanssa. Ymmärsin, että tämä kilpailu on ilmeisesti aika arvostettu kilpailu. Heillä oli mennyt kilpailut todella hyvin ja saaneet hienoja tuloksia. Justine ja Fyzz ovat kilpailleet paljon Ranskassa ja saaneet loistavia tuloksia. Fyzz on kuulemma todella loistava agilitykoira.


Fyzz


Iess

7.9.14 Nokia agilitykisat
Upeita uutisia Noralta ja Aidalta! Aida oli saanut uuden tittelin, FI AVA-H eli on ensimmäinen hyppyvalio kasvattini! Sijoitus 3/50! Isot isot onnittelut Nora ja Aida, olette upeita!

1.9.14 Kasvattini C. Dion Dorella nauttii syksyn lämpimistä keleistä.

6.9.14 Thelman syntymäpäivät, ikää neitokaiselle on kertynyt jo 3 vuotta! Onnittelut meidän ylivilkkaalle Tellulle!

4.9.14 Zeldan pennut syntyivät, 2 urosta ja 1 narttu. Ihanat pennut, ihana emä.

31.8.14 Alma-prinsessa täyttää 4 vuotta. Onnittelut meidän ihanalle Almalle!

23.8.14 Agilitykilpailut Kajaani
KSTK:n omat kisat Kajaanissa, kahviossa talkoolaisena. Ja Henna starttasi Alman kanssa ensimmäiset kisat. Heillä yhteisiä treenejä takana vain 4!!! Alma on treenannut Millan kanssa kaksi vuotta, mutta Henna on vasta aloittanut treenit Alman kanssa. Rohkea 11-vuotias tyttö! Kaksi starttia ja molemmilta radoilta hylätty, mutta olen niin tyytyväinen Hennan ohjaukseen, jaksoi loppuun asti innostaa ja kannustaa Almaa, loistavaa työtä!

17.8.14 Kuhmon näyttelyt
Kylläpä pitkään mietin aamulla, että viitsinkö lähteä Maisan kanssa näyttelyyn, kun turkki ei ollut ihan kunnossa. Mutta lähdettiin Hennan kanssa kuitenkin ajelemaan, kun ei ollut pitkä matka.
Maisa ROP ja ROP VET!! Ryhmän 4/6 otti Markku Kipinä ja tykkäsi niin kovasti meidän Maisasta, että Maisan sijoitus RYP 4... Mutta eihän menestys siihen loppunut. Putkosen Juha otti veteraanit ja ylisti Maisa matalajalan liikkeitä niin paljon, ettei hän voinut kuulemma muuta tehdä kuin sijoittaa Maisa BIS VET 1 eli huumorimielessä uusi titteli, Kuhmo veteran Winner! Aivan käsittämätön viikonloppu... Kaksi BIS voittoa, ihan huikea olo! Tähän viikonloppuun on hyvä lopettaa kesän näyttelyt! Kiitos tuomareille!

Alman ja Maisan viikonlopun palkintosaldo

16.8.14 Ristijärven näyttelyt
Kooikereita ilmoitettu neljä ja kaikki minun kasvatteja :) Eipä olisi aamulla uskonut miten hienoja tuloksia näyttelystä tulee. Mutta kuten sanoin MV-näyttelyssä, että odottakaa, Ristijärvellä räjähtää ja sieltä otetaan Ristijärvi Winner titteli :)
Alma ROP, Ceela PN 2 sert, Oili PN 3 varasert ja Dino VSP sert. Kasvattajaluokkani oli ROP.
Alma oli RYP 1 ja vielä päivän päätteeksi BIS 1! Aivan käsittämätöntä! Voi tätä onnenpäivää! Tulihan se Ristijärvi Winner titteli, kuten huumorilla joillekin tulin luvanneeksi :)) Kiitos tuomarit Helin Tenson ja Markku Kipinä!

8.8.14 Helsinki maailmanvoittajanäyttely
Ronja VACA eli läheltä liippasi, ettei Ronjasta tullut kolmatta kertaa maaailmanvoittajaa :)) Oili sai EH:n.

3.8.14 Kuopion näyttelyt
Dino ROP, SERT

2.8.14 Kuopion näyttelyt
Dino ROP, SERT
Ronja VSP, CACIB
Hiisi PU 2, vara-SERT
Oili PN 2, SERT
ROP kasvattajaluokka

1.8.14 Kuopion näyttelyt
Alma ROP, CACIB
Oili PN 2, SERT

19.7.14 Ristiinan näyttelyt
Aamulla volvo tulille ja kohti Ristiinaa. Mukana koirat Oili, Alma ja Dino ja seuraneitinä Dinon omistaja Jaana. Näyttely oli urheilukentällä ja oli todella kuuma hellepäivä. Tulokset olivat loistavia, Alma VSP, Oili PN 4 varasert, Dino PU 2 varasert, Hiisi ERI 2 sa ja ROP kasvattajaluokka.

6.7.14 Piteå näyttelyt
Näyttelyyn oli ilmoitettu 2 narttua ja 2 urosta, Ruotsi vastaan Suomi ja Suomi vei voiton :)
Alma oli ROP ja sert ja cacib. Almasta tuli Ruotsin muotovalio :)

21.6.14 Sennikin täyttää jo 6 vuotta! Voi kamala, että tämä aika menee niin nopeasti, vastahan Senni oli ihan pieni pentu.

19.6.14 Maisa 9-vuotta, onnitteluja karvakuonolle!

15.6.14 Agilityn SM-kilpailut
Noralta tuli aivan uskomaton viesti SM-agilitykisoista. Medejä oli kisoissa startannut 217 ja Aida oli tehnyt niin uskomattoman hienoa työtä, että sijoitus oli 4!!! Aivan käsittämätöntä! Vieläkin tulee kylmiä väreitä, koska onhan tuo sijoitus aivan huikea! Kyllä Noran ja Aidan yhteistyö on upeaa, mutta on Nora tehnyt kyllä työtäkin Aidan kanssa, koska Aida on kuulemma hiukan itsepäinen leidi :) Suuren suuret onnittelut Nora ja Aida, olette upeita!
KSTK:n medi joukkueessa oli hieno Cavalriina's panos. Joukkueessa kilpaili Tiia ja Ronja sekä Annika Zeldan ja Lunan kanssa. Joukkue sai tuloksen. Onnitteluja hienoista radoista!


© Suvi Reini

15.6.14 Nurmeksen näyttelyt
Hyppäsin Jaanan ja Dinon kyytiin Oilin ja Hennan kanssa. Jaana oli päättänyt nyt yrittää uskaltaa esittää Dinon ihan itse ja hyvinhän se meni :) Dino ROP, SERT ja Oili VSP, SERT! On sisarukset kuin kaksi marjaa :) Dino on käynyt kolmessa näyttelyssä ja ollut jokaisessa näyttelyssä ROP ja yksi ryhmäsijoitus. Aika hyvin alkanut Dinon näyttelyura ja ikää herralla vasta 1 vuosi.


Cavalriina's Dino Dandino "Dino"


Sisarukset Oili ja Dino

7.6.14 Pielaveden näyttelyt
Mukana matkalla Kati, Osku ja Peppi ja minulla mukana Maisa.
Maisa ROP, ROP VET ja BIS VET 3! Osku oli RYP 4 ja BIS VET 1!


Osku ja Maisa

 

23.-25.5.14 Liettua, Moletai

21.päivä hypättiin Pihtiputaalta linja-auton kyytiin ja matka kohti Liettuaa alkoi. Oltiin torstaina illalla hotellilla, suihkussa käynti ja koiran pesut ja nukkumaan.

Perjantaina oli ensimmäinen näyttelypäivä ja se meni kyllä loistavasti, Alma oli ROP, SERT, CACIB ja Niko voitti urokset saaden sertin ja cacibin. Alma pääsi ryhmäkehässä 6 parhaan joukkoon! Katin ja Niinan pohjikset saivat myös hienoja tuloksia. Päivä oli todella kuuma ja nesteitä kului paljon ;)

Lauantaina oli vuorossa Baltian voittajanäyttely. Siellä Alma loisti jälleen ollen ROP & CACIB ja saaden Baltian voittajatittelin. Niko voitti urokset! Taas jälleen todella kuuma päivä, lämmintä varmaan 30, huh huh. Voi ainakin sanoa, että rusketus saatu ulkoimailta vaikka ei aurinkorannoilla oltukaan :)

Sunnuntaina en mennyt kehään ollenkaan, koska halusin, että Hannalla ja Papulla olisi mahdollisuus saada jotain kotiinviemisiä ;) Niko oli ROP ja Papu voitti nartut!

Onnitteluja Katille, Niinalle, Hannalle ja Elinalle hienoista tuloksista!


Alma ryhmäkehässä

18.5.14 Oulun näyttelyt
Nyt oli vuorossa Oulun näyttelyt. Mukana koirat Alma ja Oili. Jaana oli Dinon kanssa myös näyttelyssä. Dino oli ROP SERT ja Oili VSP SERT ja Alma PN 2 CACIB. Päivän kruunasi Dinon menestys ryhmäkehässä! Tämä oli vasta Dinon toinen näyttely ja menestystä ryhmäkehässä, tuloksena oli RYP 4!! Todella upea juttu! Onnitteluja Dinon perheelle!
 

17.5.14 Joensuun näyttelyt
Mukana koirat, Alma, Oili ja Maisa. Maisalle EH, Alma oli ROP, CACIB ja Oili PN 2, SERT :) Henna oli Alman kanssa Junior handler kisoissa, sijoitusta ei tullut, vaikka hyvin Henna osaa Alman esittää.
 

Kasvattini Kapu ja omistajansa Meeri ovat aloittaneet agilityharrastuksen ja se sujuu heillä hyvin.

Kasvattini ranskattaret Fyzz ja Iess ottavat rennosti auringossa.

 

26.4.14 Vaasan näyttelyt
Dino ja Jaana Vaasan näyttelyssä ja tuloksena upeasti ROP ja SERT! Oli muuten pojan ensimmäinen näyttely ja heti tuli jättipotti! Nyt taisi Jaanaa puraista näyttelykärpänen :)
 

26.4.14 Jyväskylän agilitykisat
Noralta tuli taas ihania uutisia Aidan kisoista. Aida oli saanut kisoista triplanollat ja samalla tuli täyteen 100 nollarataa kolmosluokassa! Olette niin upea parivaljakko Nora ja Aida! Sylintäydeltä onnea!
 

26.4.14 Pyhäjärven näyttely
Alma ja Oili mukana näyttelyssä. Aada oli myös ilmoitettu näyttelyyn, mutta sillä oli anturaan tullut haava, niin jätettiin mummo kotiin levähtämään. Alma oli ROP ja Oili PN 2, SERT.
 

30.3.14 Kajaanin ryhmänäyttely
Maisa ROP, ROP VET ja RYP 3!

14.4.14 Myös M-pentue täyttää 10 vuotta, onnitteluja paljon kaikille!
 

8.4.14 Lukas Lorenzo ja Luna Labello täyttävät pyöreitä eli 10 vuotta tulee täyteen! Onnitteluja!
 

5.4.14 Aada täyttää 11-vuotta ja pitää meidän perheessä vanhimman koiran paikkaa tällä hetkellä. Ikä ei "Hyttysessä" paljon näy :) Onnitteluja Aadalle ja kaikille sisaruksille!
 

21.3.14 Cavalriina's Heta Hennessy "Peppi" täytti 13 vuotta! Paljon onnea päivänsankarille ja perheelle!
Onnittelut myös kaikille muille H-pentueeseen!


© Eija Viinikainen

26.2.14 Susu ja kumppanit eli S-pentue täyttivät myös 7- vuotta. Onnitteluja kaikille!


23.2.14 Rocky ja Ronja täyttivät 7-vuotta, onnitteluja paljon! Kumpikin kilpailee vielä agilityssä, eikä tunnu ikä vielä painavan.
 

22-23.2.14 Jyväskylä KV Alma PN 3 ja Oili ERI 2.
 

2.2.14 Joensuu ryhmänäyttely
Mukana näyttelyssä Alma ja Oili. Alma oli ROP ja pääsi jatkoon ryhmäkehässä, mutta ei sijoittunut. Oili oli ROP PENTU.


Alma  © Anniina Korjus


Oili  © Anniina Korjus

 

30.1.14
TÄNÄÄN TULEE KULUNEEKSI 20 VUOTTA SIITÄ, KUN OLEN KASVATUSTYÖN ALOITTANUT! ÄKKIÄ ON AIKA MENNYT JA SIIHEN MAHTUU KYLLÄ PALJON MAHTAVIA ASIOITA, MUTTA MYÖS VASTOINKÄYMISIÄ. HYVIÄ YSTÄVIÄ ON ONNEKSI OLEMASSA, JOTKA OVAT JAKSANEET MINUA KANNUSTAA VAIKEINA HETKINÄ, KIITOS SIITÄ TEILLE KAIKILLE HYVÄT YSTÄVÄT!
KIITOKSET KUULUVAT MYÖS KAIKILLE NIILLE IHMISILLE, JOTKA OVAT MINULTA KOIRAN JOSKUS HANKKINEET. OLETTE HUOLEHTINEET, RAKASTANEET JA PITÄNYT KOIRIA PERHEENJÄSENINÄ. OLETTE JAKSANEET HARRASTAA KOIRIENNE KANSSA. TEISTÄ OSASTA ON TULLUT MINULLE TODELLA HYVIÄ YSTÄVIÄ! KIITOS TEILLE KASVATTIENI OMISTAJILLE!
TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA.....
 

28.1.14 Miina-cavalier täytti 10 vuotta! Onnitteluja meidän ihanalle "hoitotädille"!
 

22.1.14 Tänään oli tehtävä taas vaikea päätös. Olga ei ole ollut oma itsensä kahteen päivään, joten tilasin sille ajan lääkäriin ja tiesin jo sinne soittaessani, että Olga ei lähde enää minun mukaan takaisin kotiin, joten lääkärille meno oli todella raskasta. Mutta tämänhän sitä on velkaa näille ystäville....ne eivät saa voida pahoin ja niiden elämää ei saa pitkittää itsensä takia, vaan päätös näiden ystävien poismenosta on pystyttävä tekemään riittävän ajoissa, jotta näiden ihanien ystävien ei tarvitse turhaan kärsiä. Olga oli mitä ihastuttavin koira, erittäin sosiaalinen ja avoin. Se rakasti kaikkia ja kaikkea, sillä oli uskomattoman suuri ja lämmin sydän. Se opetti meidän laumassa nuorille lauman jäsenille uskomattoman tärkeitä ja hienoja asioita. Kiitos Olga näistä vuosista!


Olga

11.-12.1.14 Kajaanin näyttelyt
Maisa ROP VET
Ronja PN 2
Alma PN 3
Aada PN 4 ja ROP VET

Oili VSP PENTU
Dino ROP PENTU

Cavalriina's kasvattajaluokka ROP. Kasvattajaluokassa oli mukana Aada, Alma, Ronja ja Ceela. Päivälle tuli kyllä huikea päätös, kun kasvattajaluokkani sijoitus ryhmäkehässä oli BIS KASV. 4! Aivan uskomaton tunne ja piti ihan onnenkyyneleet siinä tirauttaa, niin palkitsevalta tuo sijoitus tuntui! Kyllä kait se on uskottava, että jotain sitä on saanut aikaan tässä kooiker kasvatustyössä, kun tuomarikin sen huomasi ja halusi nostaa meidät palkintopallille! Kiitos tuomari Marja Talvitie!


© Kati Kilpeläinen
 

3.1.14 U-pennut 6- vuotta, onnitteluja paljon!