Etusivu

Esittely

Koiramme

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Valiogalleria

Kuvagalleria

Muistoissamme

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

Uutisia 2015  Uutisia 2014  Uutisia 2013 Uutisia 2012 Uutisia 2011  Uutisia 2010  Uutisia 2009  Uutisia 2008  Uutisia 2007
 

Uutisia 2015


Kiitos ystäville, kasvattieni omistajille ja tuomareille upeasta vuodesta!
RAUHALLISTA JOULUA JA ONNEA VUODELLE 2016!

 

5.-6.12.15 Messari
Messarin tuloksiin oli upeaa lopettaa tämä näyttelyvuosi. Meidän tiimiin tuli 6 titteliä!! Alma oli lauantaina VSP ja ihana Niko ROP, Ronja VSP veteraani ja PN4 ja Dino PU3 ja Sasu sai junnutittelin, Java ERI2 sa ja varasert, Vilna ERI 3. Kasvattajaluokkamme oli ROP ja siinä oli mukana, Alma, Ronja, Dino ja Sasu.
Sunnuntaina oli vuorossa Voittaja näyttely. Alma oli VSP ja Ronja VSP veteraani, Dino PU2 ja cacib, eli vahvistusta vaille C.I.B, Niko oli PU4 ja Vilna ERI 2. Kasvattajaluokkamme oli ROP. Siinä esiintyi Alma, Ronja, Dino ja Vilna eli Tirppa. Shanti oli ROP ja ROP vet, ihana herrasmies!
Kiitos kasvattieni omistajille ja onnittelut hienoista tuloksista! Olin niin tyytyväinen nuorison käyttäytymiseen, Java, Sasu ja Vilna!! Kiitos kuuluu myös tuomareille!


Alma


18.7.15 Ylivieska KV-näyttelyt
Alma ja Thelma mukana näyttelyssä. Henna esitti Thelman ja sai EH:n, koska oli aivan karvaton. Alma oli ROP ja päivän päätteeksi RYP 3, vau mahtavaa Alma!!


12.7.15 Laukaan näyttelyt
Alma ROP :)

28.6.15 Latvia, Riika
Ajeltiin Hennan kanssa Maaritin luokse ja hypättiin hänen kyytiin ja lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä. Matkalla kyytiin hyppäsi Saila koiransa kanssa. Hiukan oli mutkia matkassa mm. vuokra-auto hajosi (vuokra-autolla piti lähteä, koska Maaritin auto oli mennyt rikki). Hinausauto haki meidät yöllä Hämeenlinnan Prisman pihasta ja vei meidät odottelemaan autokorjaamon pihaan ja odottelua oli muutamia tunteja, että korjaamo avaa ovensa. Näin myöhästyttiin myös laivasta, joka onneksi saatiin vaihdettua myöhäisempään lähtöön.
Perjantai-iltana saavuttiin hotelliin. Meillä oli kehä vasta sunnuntaina eli lauantai pyhitettiin ostoksien tekemiseen. Kooikereita oli ilmoitettu kaksi, toinen oli juniori uros Suomesta. Oili oli ROP ja junnu uros VSP. Eli Oilista tuli Latvian muotovalio ja sai voittaja tittelin. Maaritin ja Sailan pulit saivat kasapäin titteleitä, joten vaikka meillä oli mutkia matkassa, niin tittelit väänsivät suun hymyyn :) Kiitos Maarit ja Saila matkasta!

27-28.6.15 Viron näyttelyt
Veljekset Dino ja Hiisi olivat Virossa näyttelyssä ja molemmat pojat saivat muotovalion tittelin ja Hiisi oli myös lauantain näyttelyssä RYP 2! Loistavaa pojat, onnitteluja Anna ja Jaana!

21.6.15
Senni täyttää 7 vuotta! Onnea pikku Sennille

19.6.15
Maisa täyttää jo 10 vuotta! Onnitteluja ihanalle Maisalle!

13.6.15 Tuurin näyttelyt
Seuralaiseksi sain äitini ja myös Henna lähti mukaan. Koirat Mette ja Maisa olivat mukana. Henna esitti Meten todella hyvin ja tulos oli JUN EH ja Maisa oli ROP ja ROP VET. Ryhmässä Maisa pääsi 6 parhaan joukkoon ja veteraaneissa 10 parhaan joukkoon, eli ei huonosti ollenkaan :) Käytiin ostoksilla Tuurin kyläkaupassa, josta lähti koirille paljon tuliaisia mukaan :)

11.6.15 Milano MV-näyttelyt
Kasvattini Dino Dandino "käväisi" Milanossa MV-näyttelyssä. MV-titteli meni harmittavasti "nenän edestä", mutta matka ei suinkaan ollut turha reissu, koska tuliaisena oli hieno titteli eli Italian muotovalio. Ei taida muilla suomalaisilla kooikereilla olla moista titteliä :)) Onnitteluja paljon perhe Kortelainen!

31.5.15 Lieksan ryhmänäyttelyt
Lieksaan menin jo edellisenä päivänä, koska sain kutsun kylään Marin luokse. Alma ja Maisa olivat koiristani mukana. Maisa sai EH:n ja Alma oli ROP ja pääsi jatkoon ryhmässä, mutta sijoitusta ei tullut.
Kiitos Mari majoituksesta, hyvästä ruoasta ja erinomaisesta seurasta!

24.5.15 Kajaanin ryhmänäyttelyt
Omia koiria oli ilmoitettu näyttelyyn, Sara pentuluokkaan ja Alma ja Thelma. Kasvattejani oli ilmoitettu Dino, Ronja ja Usva. Ronja ROP ja ROP vet, Dino VSP, Alma PN2, Usva PN 3 ja Thelma PN 4 ja sert ja Sara ROP pentu. Kasvattajaluokassa oli Alma, Thelma, Dino ja Ronja ja pääsimme isoon kehään missä oli 10 kasvattajaluokkaa ja meidän ihana kasvattajaluokka oli BIS 1!! Olin kyllä aika järkyttyneen onnellinen, siinä piti muutaman kerran haukkoa henkeä, kun ei meinannut todeksi uskoa! Ronja oli veteraaneissa BIS 4! Loistava päivä!

 

18.5.15
Aadalta leikattiin tänään emättimestä kasvain ja muori oli jo seuraavana päivänä oma itsensä.

16.5.15 Rovaniemen ryhmänäyttelyt
Kaveriksi näyttelyyn lähti Jenni Maikki dreeverin kanssa, myös Henna ja Mirka olivat mukana. Meiltä koiria Alma, Oili ja Maisa. Maisa oli ROP VET, Maikki ROP, Oili PN 2 sert ja FI MVA ja Alma ROP ja sijoittui ryhmässä kolmanneksi!! Huippua Alma!

9.5.15 Mikkelin ryhmänäyttely
Alman poika Hiisi ROP, FI MVA, RYP 1 ja BIS 2!! Onnitteluja paljon Anna!! Samana viikonloppuna myös Alman poika Dino valiotui, onnitteluja perhe Kortelainen!!

5.5.15
Alman ja Ivon lapset eli D-pentue täyttää 2 vuotta! Onnitteluja koko pentueelle!

2.5.15 Haapavesi ryhmänäyttely
Alma ja Thelma mukana näyttelyssä. Thelman edellisestä näyttelystä on kulunut yli kaksi vuotta. Alma oli ROP ja Thelma PN3 ja varasert. Alma sijoittui Hannele Jokisillan tuomaroimana ryhmässä ensimmäiseksi!!! Markku Kipinä otti BIS kehän ja Alman tulos oli BIS 2!! No huh, olihan se upeaa!! Alma on vaan niin upea lady :)

26.4.15 Kiuruveden ryhmänäyttelyt
Alma ja Oili olivat mukana. Tuomarina Markku Mähönen ja molemmat tytöt kestivät käsittelyn upeasti. Oili PN 2 ja sert, Alma ROP ja sijoittui hienosti ryhmässä neljänneksi!!

19.4.15 Tampere
Hiisi suorittanut MH kokeen hyväksytysti :)

18.4.15 Outokumpu ryhmänäyttelyt
Mette cavalierin ensimmäinen näyttely ja tuloksena ROP pentu Hennan esittämänä.

5.4.15
Aada-hyttynen täyttää 12 vuotta ja on tällä hetkellä lauman vanhin. Onnea Aadalle!

29.3.15
Kooikerhondje yhdistyksen vuosikokous Tampereella. Pitkästä aikaa päätin mennä vuosikokoukseen ja toki oli siihen ihan erityinen syy :) Alma voitti yhdistyksen näyttelykoira kilpailun ja kävin hakemassa kiertopalkinnon ja kunniakirjan tästä hienosta saavutuksesta.

Talossa hiljeni, koska Ceelan pennut ovat lähteneet uusiin koteihin. Onnea kaikille perheille uuden perheenjäsenen kanssa.

28.1.15
Miina cavalier täyttää 11 vuotta, onnitteluja!

10.-11.1.2015 Tamminäyttely
Näyttelyvuosi on aloitettu tuttuun tapaan Tamminäyttelystä. Tulokset olivat loistavia. Kooikereissa Oili VSP, SERT ja CACIB ja Dino PU 2 SERT ja CACIB. ROP oli vanha herra Kelmi. Petit Maisa ROP ja ROP VET!
Henna junior-handler kisoissa molempina päivinä. Lauantaina normaali kisoissa ei sijoitusta, mutta Henna ja Oili olivat PM 3!
Sunnuntaina SM-osakilpailu, ei sijoitusta, vaikka hyvin Henna Oilin esitti.