Etusivu

Esittely

Koiramme

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Valiogalleria

Kuvagalleria

Muistoissamme

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

 

Uutisia 2008

13.-14.12.08 Helsinki
Mitään suurta menestystä ei tullut, mutta hyviä tuloksia kuitenkin :)) Jasmi hienosti PN4 ja ROP-vet. Ronja ERI 1, Dina ERI 3, Veera ERI 2, Maxi, Usva ja Siru EH. Luisan veli Fico hienosti PU 2 ja JV-08, onnittelut Outille!

Kehän laidalla vietimme Vuolasvirta-juhlia! Suurella joukolla söimme kakkua ja muita herkkuja. Kiitokset haluan osoittaa Suomen
Kooikerhondje yhdistykselle, ystäville ja kaikille mukana olleille, teitte päivästä ikimuistoisen! Oli mahtava tunne kävellä Jasmin kanssa isossa kehässä ja käydä hakemassa Vuolasvirta-palkinto numero 697. Minulle oli ehdottoman tärkeää, että kantanarttu Jasmi
on se joka palkinnon kanssani käy hakemassa.


Vuolasvirta palkintoa vastaanottamassa Jasmin kanssa (oik. kuva © Saija Koskinen)


Jasmi ROP-veteraani


Kasvattajaluokka ( kuva
© Saija Koskinen)
 

6.12.08 Seinäjoki agilitykisat
Nora ja Aida (C. Sandra Sinatra) Seinäjoen kisoissa Nollavoitto, aika -5,15. Hienoa työtä Nora ja Aida, Onnittelut!

2.11.08 Kajaanin ryhmänäyttely ja agilitytuloksia
Aamulla kun olin lähtöä näyttelyihin tekemässä, oli sellainen olo, ettei nyt kiinnosta nämä näyttelyt yhtään ja monesti juuri silloin näyttelyssä onnistutaan ja ainakin nyt niin tuli käymään :))
Päivä alkoi Viivi-cavalierin arvostelulla ja sehän meni niinkin hienosti, että Viivi voitti nartut, oli VSP ja sai toisen SERTINSÄ. Kasvattini Maisa oli hienosti PN 4 ja sai varasertin, myöskin Tosca Topolino sai ERI:n sijoittuen luokassaan kolmanneksi.
Iltapäivällä oli Kooikereiden vuoro ja heillä oli sama tuomari kuin Cavaliereilla eli Jan Sonne-Schmidt. Ronja oli ROP, Usva hienosti PN 2 ja varasert, Veera PN 3 ja ROP-VET, kasvattini Riina PN 4. Jasmikin oli näyttelyssä, mutta joutui nyt taipumaan tyttärelleen Veeralle :)) Kasvattajaluokkakin esitettiin ja tulos oli ROP-kasvattajaluokka. Ryhmäkehät menivätkin sitten aivan yli odotusten. Yhdistetyn 7/8 ryhmän otti Hannele Jokisilta ja meidän pikkuisen Ronjan sijoitus oli RYP 3!! Sitten oli veteraanien vuoro ja tuomarina toimi Paavo Mattila. Veeralla oli kyllä vauhti päällä ja se vauhti toi hienon tuloksen, Veera voitti koko ryhmän eli oli BIS VET 1 !! Aivan mahtava menestys näyttelyssä!! Ja viikonloppua täydensi Susun menestys agilityssä lauantaina ja tulos hienosti medien Kainuun Kennelpiirin Piirinmestari. Nyt on sitten Susulla nollat kasassa SM-kisoja varten, halit ja onnittelut
Annikalle ja Susulle! Mutta ei siinä vielä ollut kaikki hienot agi-tulokset. Kasvattini olivat Tampereella kisoissa ja tuloksena Mozart Moreno "Nemo" hienosti nollavoitto ja Sandra Sinatra "Aida" tuli kolmanneksi, viisi virhepistettä. Onnittelut Outille ja Noralle
ja hienoille koirille!!


Veera BIS-1 veteraani!  © Kalle Ahokas


Ronja RYP-3


Nemo ja Aida agilitykisoissa

19.10.08 Hyvinkää Spanieliliiton päänäyttely
Taas oli perinteisen päänäyttelyn vuoro... Matkaan lähti minun lisäkseni Riitta, Mirka ja tyttäreni Milla ja kuusi Kooikeria. Hiukan meinasi ahdasta olla autossa, mutta ehjinä päästiin perille. Menestystä tuli :))
Aku avo EH 3, Maxi val ERI 2 PU 2, Siru jun EH, Usva jun EH 4, Dina jun ERI 1 PN 1 SERT VSP :)), Susu nuo EH 3, Ronja nuo ERI 1 PN 4, Iitu val EH 4, Veera vet EH 3, Jasmi ROP-vet. Ja päivän kruunasi Kennel Cavalriina's oli erittäin kauniilla
kasvattajaluokallaan ROP-kasv.luokka!!! Kasvattajaluokassa esiintyi Siru, Dina, Usva ja Ronja. Milla kilpaili Junior-handlerissa Jasmin kanssa, mutta menestystä ei tullut vaikka heidän yhteistyö sujui ihan hyvin.
Kiitos kaikille kasvateilleni mukanaolosta näyttelyssä!

11.-12.10.08 Liettuan näyttelyt
Kasvattini C. Maxi Massimo kävi maailmaa katselemassa. Hän osallistui kahtena päivänä näyttelyyn ja molempina päivinä ROP, SERT, CACIB eli nyt hän on Liettua muotovalio ja vahvistusta vaille KANS MVA!! Onnittelut Tuijalle ja Petelle!

3.-5.10.08 Budapest Euroopan Voittaja 2008 -näyttely
Pitkälle reissulle lähdin äitini kanssa ja mukaan lähti koirat, Veera, Olga ja Ronja. Lähdettiin ajelemaan 28.9 sunnuntaina kohti Pietarsaarta, josta linja-automme lähti kohti Unkaria. Helsingistä laivalla Tallinnaan ja sitten läpi monen maan. Maisemat olivat
mahtavia ja sää oli aurinkoinen. Matka oli pitkä, mutta mukava. Linja-autossa oli hyvä porukka ja hauskaa oli :))
Unkarissa olimme perillä tiistai-iltana myöhään ja kylläpä oli mukava päästä oikaisemaan itsensä ihan oikeaa sänkyyn. Sitten olikin kolme vapaapäivää, jonka käytimme Unkarin tutustumiseen. Lauantaina oli Euroopan voittaja näyttely ja tuloksena Ronja EUV-08 ja Olga val ERI 3 ja Veeran kohdalla kävi niin ikävästi ettei ilmoittautumisia löytynyt mistään eli kehään ei päästy. Sunnuntaina oli Spanieleiden erikoisnäyttely ja sielläpä meidän veteraani Veera oli ROP ja Ronja voitti luokkansa saaden sertin ja Olga voitti valionartut ja sai sertin. Eli ihan hyvät tuliaiset Ronja EUV-08 ja Unkarin muotovalio!


Veera ROP spanieleiden erikoisnäyttelyssä Unkarissa


Maailman matkaajat Budapestissa Euroopan Voittaja näyttelyssä

7.9.08 Pietari, Venäjä
Kasvattini Maxi Massimo kävi perheineen Venäjällä näyttelyssä ja tuliaiset olivat hienot; ROP, SERT, CACIB ja uusi titteli RUS MVA. Onnittelut Maxille, Tuijalle ja Petelle hienoista tuloksista!

31.8.08 Oulun agilitykisat
Eivät Annika ja Susu malttaneet pysyä pois kisoista vaan matka jatkui Ouluun. Siellä tulos Agilityradalta -3,75 ja SERT ja siirto medi-2 luokkaan!! Huikean hieno agi-viikonloppu Susulla ja Annikalla, ONNITTELUT hienoista tuloksista.

30.8.08 Ylivieskan agilitykisat
Susun ensimmäiset viralliset agility-kisat! Luokka medi-1. Ja aika uskomattomat tulokset nuori neiti sai eli agilityrata -12,77 ja nollavoitto ja hyppyrata -18,96 ja nollavoitto. Mahtavaa, onnittelut Annikalle ja Susu-surppuselle!! Ylivieskan tuloksia täydensi vielä kasvattini Luna Labellon tulokset, jotka olivat molemmista kisoista nollavoitot!!! Hurjan isot onnittelelut Lunalle ja Hannalle!

24.8.08 Hämeenlinna KV
Ronja VSP, SERT ja CACIB!! Onnittelut Riitalle ja Tuomolle hienoista tuloksista!!

23.8.08 Valkeakoski
Ronja käväisi tekemässä hienon näyttelyviikonlopun. Tulos Valkeakoskelta PN 2 ja varasert! Päivää täydensi kasvattini Maxi Massimon ROP-tulos! Onnittelut Tuijalle ja Petrille!

9.-10.8.08 Kooikerleiri Kontiolahdella
Lähdettiin Millan kanssa viettämään leirielämää koirien kanssa. Mukaan lähti Olga, Veera ja Luisa. Leirillä tehtiin verijälkiä ja Olgan kanssa sitä mentiinkin jollain tavalla :)) Pidettiin näyttelytreenit, oli tokoa, agilityä, koiratanssia ym. mukavaa. Ja ruokaa oli
paljon ja se oli hyvää!!!! Leirillä oli mukava rento meininki, kiitos kaikille "leirikavereille" !

3.8.08 Kuopio KV
Tämä näyttelyaamu ei alkanut oikein hyvin :(( Juuri kun olin pakkaamassa tavaroita aamulla viiden aikaan autoon, huomasin, että rengas oli tyhjä. Ei muuta kun vararenkaan kimppuun ja renkaan vaihtoon, taisi siinä hiukan aviomies Jarikin jotain tehdä tai itseasiassa hän taisi tehdä kaiken likaisen työn. Arvelin, että kun näin huono alku, niin päivästä ei voi hyvä tulla. Toisin kuitenkin kävi. Veera palasi lähes vuoden näyttelytauon jälkeen kehiin ja saaliina ROP ja ROP-vet. Päivää täydensi Susun sijoitus,
PN 3 ja sert ja varacacib ja pikku-Luisakin sai ERI 1.

2.8.08 Kuopio KV
Cavaliereja oli ilmoitettu yli viisikymmentä. Viivi avo eri 2. Miinan pentuja oli ilmoitettu pentuluokkaan kaksi, Tosca pek 2 kp ja Ella pek 4 kp. Maisa-petit val eri 3.
Eli ei mitään ihmeellistä menestystä, mutta vaaleanpunaiseen nauhaan on aina oltava tyytyväinen :))

Vilnassa Otto ei malttannut jättää näyttelyitä yhteen päivään, vaan hänen oli ihan pakko päästä näytille toisenakin päivänä ja saalis oli hieno. ROP, ROP-jun, jun-sert, Balt JV-08.

1.8.08 Liettua, Vilna
Otto on kova poika menemään, ei hetkeäkään kotona :)) Saaliina tästä näyttelystä ROP, ROP-juniori ja jun-sert.

19.-20.7.08 Ylivieska KV
Viivi kilpaili ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa ja saavutus oli hieno, PN 4!

19.7.08 Haapsalu, Viro
Katja lähti maailmalle ja halusi välttämättä Maisan mukaan ja eipäs ollut turha reissu. Maisa oli pusutellut ja mielistellyt tuomaria sen verran paljon, että ROP sieltä tuli! Ja komea Otto oli ollut todella tuomarin mieleen eli tuloksena ROP ja samainen tuomari oli ottanut myös ryhmän ja Otto oli RYP 4! Hienoa Otto! Ja kiitokset Jukalle ja Katjalle, kun jaksoivat Maisaa raahata mukana!

17.7.08 Luisalla tänään 1-vuotis syntymäpäivät!
Sydämelliset onnittelut koko perheeltä ja Birgitta-kasvattajalta!

15.7.08 Viivi täyttää tänään 2-vuotta, suuret onnittelut!

13.7 Oulu
Otto paransi hiukan tuloksiaan eli oli ROP tänään ja serti kaupan päälle! Hyvä Oskari!!

12.7.08 Oulu KV
Mukaan koiria Oulun näyttelyyn lähti Maisa, Luisa ja Viivi, veteraanit jätettiin tällä kertaa kotiin. Maisa pitkästä aikaa kehässä ja virtaa tuntui riittävän. Maisa oli VSP ja CACÌB. Luisa osasi esiintyä kauniisti ja tulos oli VSP,SERT ja ROP oli Iitun poika Simba ja hän sai myös sertin. Cavaliereja oli ilmoitettu yli 50. Viiviläinen sai Erin ja luokassa kolmas. Viiviä ei oikeen huvittanut tarpoa siellä karmeassa liejukentässä, joten liikkuminen ei ollut sitä parasta Viiviä. Otto PU-2, SERT ja VACA!

6.7.08 Tukholma MV-näyttely
Ajelimme lauantaina Riitan kanssa Jyväskylään ja hyppäsimme sieltä linja-auton kyytiin. Mukaan lähti myös Kati Oskunsa kanssa. Illalla laivaan ja aamulla olimme jo hyvissä ajoin perillä näyttelypaikalla. Suomalaisia Kooikereita oli paikalla mukava määrä. Ronja taisteli viimeiseen saakka juniorittelistä ja hävisi vain karvan verran eli oli Jun ERI 2. Mutta kauniisti Ronja meni kehässä. Sitten olikin valionartut ja mukana C. Mirela Manjani "Riina". Riina sai ERIn ja voitti luokkansa! Mutta sitten Cacib taistossa Riina hävisi saaden varacacibin eli titteli oli kyllä lähellä!! Sitten kehään asteli kuono pystyssä kuningatar Jasmi ja hän kyllä otti koko kehän haltuunsa ja tuomari oli aivan myyty! Tuomari ihasteli Jasmin hyvää kuntoa ja kävi myös yleisölle kertomassa Jasmin iän ja tuomari rupesi taputtamaan Jasmille ja pyysi meidät kunniakierrokselle, kyllä meinasi kyyneleet silmiin tulla! Jasmi ja Nicky, ikuinen "taistelupari" kilpaili ROP-veteraani kehässä, jonka Jasmi voitti! Sitten mentiin me kaikki tittelin saaneet ROP-kilpailuun ja sieltä tuomari pyysi Jasmin ja ruotsalaisen Oxon jatkoon ja näistä tuomari valitsi voittajaksi uros Oxon. Oli mahtava tunne, että 13-vuotias rouva kilpaili loppuun asti Rotunsa parhaasta ja ei hän huonolle hävinnyt. Mahtava reissu! Alla kuvat Jasmista ja Ronjasta näyttelypaikalla.

                                          

29.6.08 Haukipudas
C. Susa Safira lähti välillä agilitykentältä käymään näyttelyssä. Ja tuloksena hienosti PN 2 ja SERT !! Onnittelut Annikalle ja Susulle!

14-15.6 Latvia 2 * Int näyttely
Matkaan lähdimme Lahdesta kasvattini Nemon omistajan Outin kanssa, turvallisesti valmismatkalla. Mukana olivat koirat Nemo, Iitu ja Viivi. Tuliaiset olivat mahtavat.
Lauantaina satoi koko päivän, mutta kyllä tulokset saivat unohtamaan ikävän ilman. Nemo ROP, SERT, CACIB ja Iitu VSP, SERT, CACIB ja Viivi hienosti VSP, SERT, CACIB. Sunnuntaina oli kaunis päivä ja tulokset olivat, Nemo ROP,CACIB ja Iitu VSP, CACIB ja Viivi CK. Eli saldo oli kolme Latvian valiota ja Iitusta ja Nemosta tuli Kansainvälisiä valioita!!
Hieno reissu!


Iitu VSP ja Nemo ROP

11.6.08 Olga saavutti tänään veteraani-iän!
Olgan 8-vuotis syntymäpäivät! Juhlittu perhepiirissä herkkujen kera!

1.6.08 Ruotsi Piteå KV
Iitu kävi valloittamassa Ruotsin maata.
Iitun tulokset olivat VSP, SERT, CACIB ja S MVA! Tuomarina oli Saija Juutilainen.

18.5.08 Joensuu KV
Taisipa olla minulle ensimmäinen kerta, kun kesänäyttelyssä satoi taivaan täydeltä lunta ja räntää. Mutta tulokset lämmittivät mieltä... Jasmi VSP ja ROP-veteraani. Viiviä ei huvittanut yhtään esiintyä kun oli niin kamalan kylmä. Tulos oli nuo ERI-1.

17.5.08 Joensuu
Ronja jyräsi jälleen... ROP ja seitsemäs serti, Jasmi PN-2, ROP-veteraani ja Olga PN-3.

26.4. 08 Vaasa
Matkaan lähdimme aamulla anivarhain Katjan kanssa. Mukana koiruudet Otto, Jasmi ja Luisa. Otto PU 2 ja SERT, hyvä Otto!! Vanha-rouva Jasmi näytti taas kauneutensa ollen ROP ja Rop-vet ja Luisa ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä hienosti PN 3 ja SERT, ikää vain 9kk.

19.4.08 Jyväskylä KV
Ronja pärjää edelleen...VSP, SERT, ROP-juniori ja muiden kasvattien tuloksia, Nemo PU 3 ja Aku PU 4, onnittelut!

13.4.08 Kiihtelysvaaran ja Kajaanin näyttelyt
Kiihtelysvaaralla Viivi-cavalier pitkästä aikaa näyttelyissä ja tulos PN 2 ja varasert! Samaan aikaan Kajaanissa kehässä oli edustamassa Ronja ja Luisa. Ronja jälleen ROP ja SERT! Pikku-Luisan ensimmäinen näyttely ja hienosti tuloksena ROP-pentu, kiitoksia Riitalle Luisan esittämisestä!

5.4.08 Synttärit ja näyttelytuloksia
Aadan syntymäpäivät ja ikää on kertynyt 5-vuotta! Onnittelut! Polvijärvellä samana päivänä Ronjan menestys jatkui hienosti. Jälleen ROP ja SERT, onnea Riitta ja Ronja!

21.3.08 Iitun syntymäpäivät, 7-vuotta tuli täyteen, onnea paljon!

17.3.08 Jasmi saavutti kunnioitetttavan 13-vuoden iän! Vanha-Rouva voi mainiosti! Juhlittu perhepiirissä.

16.3.08 Latvia
Mahtavaa Otto!! ROP, RYP 4, LVV-08!! Otto täytti 1-vuoden, onnittelut!

15.3.08 Liettua
Otto kävi maailmaa valloittamassa. VSP, JUNSERT ja Liettuan JV-08!

23.2.08 Tuusniemi
Ronja mahtavasti ROP ja SERT!

5.1.08 Kajaani KV
Ronja VSP,SERT ja Iitu PN 2 ja CACIB. Esitettiin Kooikerhondje kasvattajaluokka ja tulos oli 1, KP.
Grand Basset Otto ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä ja tulos oli hienosti ROP ja SERT!

3.1.08 Veera synnytti 3 urosta ja 5 narttua.