Etusivu

Esittely

Koiramme

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Valiogalleria

Kuvagalleria

Muistoissamme

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

 

Uutisia 2009


RAUHALLISTA JOULUA JA ONNEA UUDELLE VUODELLE!
Kiitos kaikille kasvattieni omistajille, jotka ovat jaksaneet koiriensa kanssa harrastaa ja onnitteluja hienoista tuloksista!

12.-13.12.09 Helsinki V-09 & PMV-09 näyttelyt
Lauantaina oli voittajanäyttely ja sielläpä ei menestystä tullut. Veera vet EH 2, Usva nuo EH 2 ja Ronja val ERI.
Sunnuntaina oli Pohjoismaiden voittajanäyttely ja menestys oli nyt ihan loistava! Usva NUO ERI 1 VARASERT, Veera VET ERI 1 ROPVET ja Ronja VAL ERI 2 PN 2 VARACACIB!

12.-17.11.09 Hollannin erikoisnäyttelyn matkakertomus
Torstai aamuna lähdin ajelemaan hyvissä ajoin kohti Mäntsälää, Saijan luokse. Kyydissä oli Usva ja Veera (äiti ja tytär). Kuopion kohdalla jarruttelin ja otin Shanti-Pimpula Pampulan kyytiin ja sitten taas kaasuteltiin ja aika kovaa, koska matkakuume oli ihan valtava.Sitten oltiin jo Mätsälässä ja alkoi tavaroiden pakkaaminen Saijan autoon (onneksi oli iso pakettiauto, koska tavaraa oli paljon). Saijan Fayza lähti myös mukaan eli autossa oli neljä koiraa. Seuraavana kohti Turun satamaa ja sieltä lähdimme laivalla Tukholmaan. Vaikka olikin perjantai 13.päivä, matka Tukholmasta Lyypekkiin sujui todella hyvin ja rattoisasti.

Lyypekissä yövyimme hotellissa ja aamulla lähdettiin aikaisin ajelemaan kohti Hollantia. Siellä meitä odotti ihana paikka, jossa saimme tutustua eendenkooiin ja siihen miten kooiker siellä työskentelee. Oli todella mahtavaa saada tietoa rodun työkäytöstä.Sitten matka jatkui hotelli Meerkeriin, johon myös Henna ja Anniina tulivat ja Shanti pääsi nukkumaan yönsä oman emännän kainaloon.
Aamulla sitten näyttelyyn, johon oli ilmoitettu 140 kooikeria (odotin kyllä vähän enemmän). Usvan ja Veeran kehät meni tottakai päällekkäin, joten Saija meni esittämään Usvan ja minä Veeran veteraaneihin. Veera sai ERIn, mutta ei päässyt neljän parhaan joukkoon. Usvan luokassa oli 17 kilpailijaa ja Usva oli päässyt neljän parhaan joukkoon. Jokaisesta luokasta otettiin neljä jatkoon ja ne menivät isoon kehään ja siellä vasta kerrottiin järjestys. No isoon kehään pääsin esittämään Usvan ja mitä siellä tapahtuikaan, USVA VOITTI KOKO LUOKAN! Aivan käsittämätön juttu! Kaikkiaan 11 suomalaista koiraa oli mukana ja niistä kahdeksalle tuli luokkasijoitus ja neljälle luokkavoitto! On meillä upeat kooikerit Suomessa!
 


                                                                                                                               ©Anniina Korjus
Usva


Meidän piti mennä Lyypekkiin hotelliin yöksi, mutta koska näyttelyissä meni niin pitkään, niin peruimme hotellin. Meillä oli siis kotimatkalle lähtiessä kyydissä 4 ERIn saanutta koiraa, joista 3 luokkasijoittunutta ja 2 luokkavoittoa ( Shanti oli luokassaan toinen ja pikku Fasupala voitti junnunartut)! Ja meidän tavoite oli, että jos yksi ERI tulee meidän autoon, olemme jo siitä ylpeitä. Eli loistava menestys!

Kiitos Saijalla aivan loistavasta matkaseurasta ja turvallisesta kyydistä (Saija muuten ajoi koko matkan)!! Tämä otetaan uusiksi ensi vuonna! Kiitos myös Jennille ja Mirkalle kun luottivat minulle kallisarvoisen pikku Uppisiin eli Usvan mukaan!

Klikkaamalla tästä pääset katsomaan kaikki tulokset näyttelystä.

 

Kuvia Eendenkoista

08.11.09
Hyviä uutisia Eestistä! Maxi oli ollut näyttelyssä PU 2 ja SERT eli hänestä tuli Eestin muotovalio!! Onnittelut Tuija, Pete ja Maxi!

07.11.09 Agilitykisat Kajaanissa
Illalla tuli Tuomolta viestiä, että Kajaanin agikisoissa Ronja oli löytänyt kadoksissa olleen vauhdin (toivottavasti vauhti ei enää katoa)! Ensimmäinen rata, A:lta oli tullut 5 virhepistettä, mutta vauhti ja muuten hyvä rata toivat heille 2. sijoituksen. Toinen rata oli ollut myös ihan hyvä, mutta Tuomo oli vissiin jotain itse siellä mokaillut, joten HYL tuli :))
Ja lisää hyviä agiuutisia, Susulla oli mennyt agikisat niin hyvin, että hänestä tuli Kainuun Kennelpiirin PIIRINMESTARI!!!

07.-08.11.09
Lähdettiin sitten viettämään isänpäivää Lahteen astutuksen merkeissä :), Jari ja Henna oli mukana ja tottakai "parhaita päiviä" viettävä Aada. Aadalla ja Ficolla oli treffit ja taisipa jonkinlaista rakkautta parin välille kehittyä. Lisätietoja yhdistelmästä Pentuja-sivulta !

25.10.09 Hyvinkää päänäyttely
Lähdettiin ajelemaan kohti Hyvinkäätä puoli yhden aikoihin yöllä. Jari lähti kuskiksi, onneksi! Mukaan lähti Milla ja Mirka sekä koirat Veera, Olga, Usva ja Ronja. Kasvatteja oli Veeran, Ronjan ja Usvan lisäksi Nemo, Dina, Siru, Vella ja Aku. Vella sai junnuluokassa EH:n ja muut kasvatit saivat ERI:n. Ronja voitti valionartut ja oli PN 3!! Kasvattajaluokassa esiintyi Veera, Nemo, Usva ja Ronja ja sijoitus oli 2, KP. Milla kilpaili Junior-handlerissa Olgan kanssa ja sijoittui hienosti toiseksi! Tuomari kävi kilpailun jälkeen minulle kehumassa Millan loistavaa koirankäsittelyä ja esittämistä ja se kyllä lämmitti Millan sekä äidin mieltä!


Milla ja Olga Junior Handler kilpailussa, sijoitus 2.
 

18.10.09
Annika ja Susu jossain agikisoissa :) Susu oli tehnyt kaksi nollarataa!!! Sijoitukset olivat 3. ja 4. Loistavaa tytöt!!

12.09.09 Agikisat Oulussa
Susu ja Annika kisoissa! 4 rataa olivat kisanneet ja tulokset olivat, -1,64 sij. 3, 2,61 sij. 1, -4,26 sij. 2 ja -6,43 sij. 2. Hyviä tuloksia, onnitteluja paljon!

05.09.09 Tokokisat
Annika ja Susu välillä tokokisoissa ja tulos oli mahtava!! ALO 1 ja pisteet huikeat 200!! Ihan mieletön juttu!

05.09.09
Tuomo ja Ronja olivat jossain agikisoissa :) Ensimmäinen rata 6,26 sij. 1, toinen rata HYL. ja kolmas rata 8,17 sij. 3. Onnitteluja!

02.09.09
Milla soitteli minulle töihin aika hädissään. Kyy oli mennyt koirien aitaukseen ja kerinnyt puraista Luisaa ja Aadaa! Reippaana tyttönä Milla oli ensiavuksi antanut kyytabletit. Ajoin kotiin tuhatta ja sataa ja pelkäsin, että mikä minua siellä odottaa! Luisa oli todella huonona, kyy oli purrut sitä jalkaan ja kyllä epäilin, että selviääkö Luisa. Aadan tilanne oli parempi. Aadalla puremakohta oli leuan alla. Eläinlääkärillä kipulääkettä ja tiputuksessa tytöt oli 1 ½ tuntia. Lääkäri ei uskaltanut luvata mitään Luisan paranemisesta. Sitten kotiin lepäämään. Luisan jalka oli todella pahasti turvoksissa ja kipeä. Viikko vierähti Luisalla kolmella jalalla kävellen ja siiten jo käytettiin jalkaa ihan normaalisti, vaikka eläinlääkäri sanoi, että jalkaa ei pysty normaalisti käyttämään ainakaan kahteen viikkoon. Mutta meidän pieni ylivilkas Luisa oli niin sitkeä, ettei joutanut pitkään sairastamaan, vaan toipui kamalasta kokemuksesta todella nopeasti!

25.08.09
Veera kävi tänään nisäkasvainleikkauksessa. Leikkaus meni hyvin ja Veera toipui siitä loistavasti.

21.8 Veera täyttää 10-vuotta!
Siitä on kulunut 10 vuotta, kun ensimmäinen Cavalriina's kooiker-pentue näki päivänvalon. Äkkiä on kymmenen vuotta mennyt, mutta paljon siihen mahtuu kooikereiden kanssa onnistumisia ja iloja! Onnea Veeralle!

16.8.09 Joensuu KV
Aamulla taas auton nokka kohti Joensuuta. Ei ollut halukkaita mukaan lähtiöitä, joten Usvan ja Veeran kanssa sitten mentiin. Paikalla oli myös Usvan sisko Siru. Usvan tulos oli hieno, VSP, SERT, CACIB!! Loistava juttu! Siru oli PN 2, vara-sert ja vara-cacib ja Veera oli PN 3 ja ROP-VET! ROP oli komea Shanti! Katin Peppi oli voittanut ryhmän 5 ja oli myös ollut BIS-JUN 1! Onnittelut Katille!

15.8.09 Joensuu
Milla ja minä sekä koirat Senni ja Veera lähdettiin Katin kyydillä Joensuuta kohti. Katilla ei ollut mukana kuin Peppi. Oli muuten Sennin ensimmäinen näyttely ja tulos oli EH 2. Senni esiintyi kauniisti ja arvostelu oli loistava, mutta kyllähän Senni tarvitsee vielä aikaa kehitykseen. Veera oli ROP ja ROPVET. Veeran tyttären Mantan tulos oli EH. Kaunis nuori neiti oli Manta. Milla oli Sennin kanssa junnukisoissa, mutta ei sijoitusta. Sennin mielenkiinto ei oikeen jaksanut säilyä loppuun asti :) Katin Peppi ROP ja ROPJUN eli ryhmiin jäätiin. Ei menestystä ryhmissä.

9.8.09 Kajaanin pentunäyttely
Cavalier Saanan ensiesiintyminen näyttelyssä. Saana kilpaili pentunäyttelyssä pikkupennuissa. Kilpakumppaneita Saanalla oli kolme. Saanan sijoitus oli toinen.

4.8.09
Milla ja Senni aloittivat agilityssä jatkokurssin. Hyvin tuntuu kaveruksilla menevän!

3.8.09
Ilta meni KSTK:n match showssa talkoolaisena. Henna osallistui lapsi- ja koirakilpailuun Olgan kanssa ja sijoittui hienosti toiseksi! Milla osallistui Sennin kanssa junnukisoihin, mutta tällä kertaa ei sijoitusta.

2.8.09 Iisalmi  KV
No nyt ollaan sitten Iisalmessa, tuskin edellisestä päivästä ollaan selvitty. Onneksi matkaa ei Iisalmeen kerry meiltä kuin n.100 km. Mukana vain Veera, Usva tuli omalla kyydillä. ROP oli komea Shanti ja VSP Hannan Papu. Veera oli PN 2 ja ROPVET, Usva PN 3 vara-sert ja vara-cacib ja Sani PN 4. Jäätiin Hennan kanssa odottelemaan ryhmäkehiä ja onneksi jäätiin, vaikka välillä satoi vettä, välillä oli tosi tukalaa ja taisipa ukkonenkin jyristä. Veera pääsi veteraanikehässä kahdeksan parhaan joukkoon, mikä oli hieno juttu! Ikävä kyllä en jäänyt katsomaan loppuun ryhmäkehiä vaikka nyt kyllä harmittaa, olisi pitänyt jäädä katsomaan Shantin menestystä. Shanti upeasti voitti ryhmä kahdeksan ja sijoittui vielä BIS-kehässä ollen BIS 4! Loistava juttu, onnittelut Hennalle!

1.8.09 Kiiminki
Lähdettiin Millan kanssa viettämään todella kuuma ja hikinen näyttelypäivä Kiiminkiin. Mukana koirat Veera ja Susu. Paikalla oli myös kasvattini Sani. Susu räjäytti ollen ROP ja sai viimeisen sertin eli tytöstähän tuli sitten Suomen muotovalio! Aivan loistava juttu! Veera oli PN 2 ja ROPVET ja Sani PN 3 ja varasert! Mentiin Veeran kanssa BISVET kehään ja siellähän meitä onnisti, Veera oli BISVET 3!

19.7.09 Oulu KV
Matkaan lähdettiin eri kokoonpanolla. Mukana Olga ja Susu. Nova taas loistavasti VSP ja ROP oli Beta (Estaika's Calliope)! Siru oli PN 2 ja SERT, Susu PN 3, vara-sert ja Olga PN 4 ja ROPVET! Kasvattajaluokassa esiintyivät, Nova, Vertti, Siru ja Susu, kiitos kaikille! Kasvattajaluokka oli ROP!

18.7.09 Oulu KV
Mukaan koiria lähti karvaton Luisa ja kaunis Veera. Näyttelyissä oli pitkästä aikaa jo veteraani-iän saavuttanut Nova, joka kuitenkin rohkeasti esiintyi valioluokassa, koska haaveena oli saada cacib ja tulihan se sieltä. Eli Nova oli VSP ja CACIB, Veera PN 2 ja ROPVET ja meidän pieni karvaton Luisa EH. Kasvattini Vertti oli hienosti PU 3! Kasvattajaluokassa olivat mukana Nova, Vertti, Siru ja Veera, kiitos Elinalle, Taru-Marille ja Anulle! Kasvattajaluokka oli ROP!

12.7 Kemin näyttelyt
Veeralla vauhti päällä! Seuraa kyllä loistavasti Jasmi-äidin jalanjälkiä. Veera näkyy syttyvän ryhmäkehissä samalla tavalla kuin Jasmi,siellä mennään eikä meinata! Eli tuloksena ROP, ROPVET ja loistavasti BISVET 3!! Aivan huippu juttu!

5.7 Kokkolan KV näyttely
Aamulla lähdin kahdeksan aikaan ajelemaan Kokkolaan. Mukaan lähti tytöt Milla ja Henna ja koirat Aada ja Veera. Aada kehässä turkittomana, EH 1. Veera PN 2 ja ROP VET. Mietin ryhmiin jäämistä, lähteäkö kotiin vai jäädä? No onneksi jäin, Veera nimittäin oli BIS VET 4! Tuomarina Saija Juutilainen. Aivan uskomattoman loistava juttu! KV-näyttely ja sijoitus, mahtavaa! Hienosti seuraa Veera Jasmi-äidin jalanjälkiä :))

27.6.09 Gällivare KV
Ronja ja Riitta kokeilivat Ruotsin valloitusta ja hyvin he siinä onnistuivat! Tuliaisina ROP, SERT, CACIB ja S MVA! Onnitteluja kovasti!

13.-14.6 Latvian KV näyttelyt, Riga
Torstai-iltana 11.6 hyppäsi reilu kymmenen koirahullua linja-autoon ja auton nokka kohti Latviaa ja tietenkin minä mukaanlukien :) "Luxusreissulle" pääsi mukaan Aada, yrittämään niitä Cacibeja. Perjantaiaamuna lautalla Tallinnaan ja sieltä pakolliset ostokset mm. hiukan "juotavaa", kun oli niin kuuma, ettei vaan tule nestevajausta. Matkalla pysähdyimme vielä muutamaan kauppaan ostoksille. Illalla olimme Rigassa ja hotelli oli hyvätasoinen.
Aamulla näyttelyt ja siellä tapasin kilpakumppanit eli Veiko ja Fido. Pikku-Fayza oli juoksunsa takia jäänyt kotiin. Veiko ROP ja Aada VSP ja Fidokin sai sertin ja cacibin, kun Veiko keräili niitä junnusertejä. Ja turkiton Aadakin sai cacibin ja sertin eli uusi Latvian valio!
Illalla porukalla hotellin ravintolaan syömään, ruoka, juoma ja seura oli erinomaista! Hauskaa oli!
Aamulla uusi päivä ja uusi näyttely! Kooikereissa sijoitukset samat kuin edellisenä päivänä. Ja nyt on sitten Aadalla cacibit kasassa eli vahvistusta vailla INT CH!
Otto oli vaan toisena päivänä kehässä ja oli ROP! Niinpä Otosta tuli Latvian muotovalio, loistava juttu! Linja-autossa taisi olla 16 koiraa, yhdeksästä koirasta tuli Latvian valio ja 4 sai INT CH arvon ja yksi ryhmäsijoitus! Eli hieno saldo!
Matka oli todella hauska, porukka oli hyvä linja-autossa ja kuski oli loistava! Naurua riitti koko viikonlopulle! Kiitos kaikille mukavasta matkasta!


Otto, onnellinen, mutta väsynyt tuore Latvian muotovalio!

21.6
Ja taas syntymäpäivät! Meidän juhannuslapsi Senni täytti 1-vuoden! Hurjan paljon onnea pikkuselle Senni-rusinalle!

17.6
Synttärit jatkuu ja nyt vuorossa Maisan syntymäpäivät! Maisa täytti 4-vuotta! Niin se aika kuluu, vastahan Maisa oli hellyttävän lelukoiran näköinen pentu! Juhlittiin perhepiirissä syöden herkkuja!

11.6
Koirat ne vaan vanhenee, mutta itsehän sitä pysyy ikinuorena :)) Olga-muori täytti 9-vuotta! Sylintäydeltä onnea!

7.6 Tuloksia agilitykisoista
Ronja agilitykisoissa ja tulos loistava! 0-tulos, sijoitus 2 ja nousu kakkosluokkaan!!! Loistavaa Tuomo ja Ronja!!

6.6. Tuurin näyttelyt
Tämä päivä ei alkanut hyvin, mutta loppu hyvin kaikki hyvin!
Matkaan lähti Anne ja Janna sekä koirat Viva ja Neta ja minä ja Milla sekä meidän koirat Usva ja Veera. Ennen Iisalmea tien yli meni musta kissa ja sehän tuo huonoa onnea ja ainakin meidän tapauksessa se piti paikkansa! Iisalmen kohdalla tulimme ensimmäisenä hirvikolaripaikalle. Hirven ruho oli keskellä tietä jolta oli jalkoja irronnut. Auto aivan kasassa ja nuori kuljettaja shokissa. Auto oli kyllä siinä kunnossa, että ihmeteltiin miten siitä on joku voinut selvitä, mutta kuljettaja selvisi onneksi vähin vammoin. Hälytettiin paikalle apua, ja eipä mennyt kauan kun ambulanssi, paloauto ja poliisi tulivat ja me päästiin jatkamaan matkaa. Onnettomuus oli sattunut vain muutama minuutti ennen meidän paikalle tuloa ja kyllä siiinä kävi monta kertaa mielessä, että se olisi voinut sattua meidän kohdalle.
No siitä asiasta puhuttiin sitten niin keskittyneenä, että ajoimme yhdestä risteyksestä ohi ja alkoi uuden tien etsiminen. Pieniä metsäteitä pitkin pääsimme vihdoin oikealle tielle, mutta turhia kilometrejä tuli 50 ja kello meni liian kovaa eteenpäin. Juoksujalkaa kehään ja ehdittiin! Usva PN 2 ja SERT ja Veera ROP ja ROP VET! Annen Viva ROP ROP VET, RYP 2 ja BIS VET 3!! Hienoja tuloksia huonosti alkavalle päivälle!

2.6 Toko-tuloksia
Susu ja Annika tokokisoissa ja ei ollut mikään turha kisa. 179 pistettä, 1-tulos ja sijoitus 6! Hieno suoritus!

23.-24.5 Juuka näyttelyt
Maisa oli Juuan ryhmänäyttelyssä lauantaina ja hän hurmasi tuomarin aivan täysin :) Maisa oli ROP ja todella huikeat kehut tuomarilta. Samainen tuomari arvosteli ajavien ryhmän ja sijoitti Maisan RYP 4 !! Otto-poika oli myös mukana ja saavutus ROP!!

Veera ja Usva oli kehässä sunnuntaina ja hieno menestys jatkui! Usva PN 2 ja SERT ja Veera-mamma ROP ja ROP VET ja eipä se menestys siihen loppunut... Veera oli BIS VET 2 ja RYP 3!!! Uskomaton viikonloppu, mahtava menestys!!!

16.5.09 Ristijärven näyttely
Otto otti lomaa halonkannosta ja puutarhatöistä ja käväisi näyttelyssä. Tulos oli huippu; ROP, SERT ja FI MVA!

16.5.09 Luonnetesti
Nora ja Aida kokeilivat millaista on käydä luonnetestissä ja tulos oli todella loistava, 174 pistettä! Halit ja onnittelut Noralle ja Aidalle!

1.5.09
Viivin pennut lähtivät maailmalle vapun aikoihin. Onnea pentujen kanssa kaikille perheille!

5.5.09 Iisalmi TOKO-kisat
Susu ja Annika kävivät tokoilemassa. ALO-luokasta 2-tulos 154 pistettä. Kenttä oli ollut niin märkä ettei Susu oikein ollut halunnut mennä maahan. No kuka sitä nyt märkään maahan haluaa mennä makaamaan :) Onnittelut Annikalle ja Susulle!

3.5.09 Joensuu agilitykisat
Ronja kisoissa ja mahtavat tulokset! Ensimmäinen kisa virheitä nolla ja aika -4 sekuntia ja sijoitus 1. ja toinen kisa nollavoitto! Hienoa Tuomo ja Ronja!

3.5.09 Seinäjoki agilitykisat
Aida jälleen kisoissa, kaksi kisaa. Ensimmäisestä nollavoitto ja toinen kisa sijoitus 7! Kyllä Aida ja Nora jaksaa loistaa kisoissa!

27.4.09
Tänään oli elämäni yksi raskaimmista päivistä. Tiesin tämän päivän tulevan ja tiesin, että siitä tulee raskas, mutta en olisi uskonut, että voimani menevät niin täysin ja en olisi uskonut, että tämä päivä tulee näin äkkiä. Vastahan me vietettiin Jasmin 14-vuotis syntymäpäiviä ja kaikki oli hyvin. Kävimme metsässä hangilla kävelemässä kevätauringon kauniisti ja lämpimästi paistaen. Mutta
Jasmin sairastuminen tuli niin äkkiä ja yllättäen. Yritimme viikon hoitaa Jasmia monilla lääkkeillä, mutta toivottua tulosta ei saatu aikaiseksi ja Jasmin voimat hiipuivat. Loppuun asti Jasmi jaksoi häntää heiluttaa ja kerjätä makupaloja ja pitää laumansa
järjestyksessä. Mutta sitten raskas päätös oli tehtävä. En voinut enää katsoa rakasta ystävää, joka ei voinut hyvin. Jalkani eivät ole koskaan tuntuneet niin raskailta, kun ne tuntuivat silloin kun lähdin kantamaan Jasmia viimeiselle matkalle. Kyyneleistä ei tullut
loppua, rintaa puristi ja sitä tuskan määrää ei voi edes sanoin kuvailla. Siinä se Jasmi, minun sylissäni vaipui ikiuneen, levollisesti. Kuningattaren elämän liekki on sammunut, mutta ne kauniit muistot meidän yhteisestä ajasta eivät sammu koskaan.
Hyvää matkaa rakas ystäväni, olet minulle niin rakas!

 

26.4.09 Nemon agilitykisat
Nemo nousi kakkosluokkaan agilityssä! Hieno juttu Outi ja Nemo!

25.4.09 Aidan agilitykisat
Aida kisoissa Hämeenlinnassa. Ensimmäinen kisa nollarata, aika -1,55 ja sijoitus 2. ja toiselta radalta nollarata, aika -3,30 ja sijoitus 2, SERT ja siirto 3-luokkaan!! Onnittelut Aida ja Nora!

19.4.09 Kajaani näyttelyt, tuomari Johan Juslin
Pitkään mietittiin perutaanko näyttelyt, koska oli tullut tuomarimuutos, mutta päätettiin olla rohkeita ja mennä kehään ja se kyllä kannatti! Ronja oli ROP ja Olga PN 3 ja ROPVET. Mutta ei siinä vielä kaikki :) Olga oli hienosti BISVET 4!!! Oli yhdistetty ryhmät 7/8 eli ryhmäkisassa oli sitten ihan reilusti koiria, mutta mitä teki meidän Ronja, se voitti ryhmän!!!! Kyllä oli kiljuntaa ja ilon kyyneleitä ja vielä enemmän minusta lähti ääntä, kun RONJA OLI BIS 1!!!! Mahtavaa! Tehtiin rodussa historiaa, Ronja oli ensimmäinen Kooiker joka on ollut BIS 1!

 

18.4.09 Haapavesi näyttelyt, tuomari Tiina Illukka
Oli ulkonäyttelyt ja kylläpä oli kylmä! Olga hienosti VSP ja ROPVET. ja Susu AVO EH 1.

18.4.09 Ronja kisoissa
Ronja agilitykisoissa Oulussa Tuomon kanssa. A-rata 5 virhettä ja sijoitus 1! B-rata virheetön, aikavirhettä 12,10 ja sijoitus 1! Hyvä Ronja hyvä Tuomo!

11.4.09 Lappeenranta näyttelyt, tuomari Elena Ruskovaara
Lähdin Lappeenrannan näyttelyyn ja mukaan lähti Riitta ja Milla ja koirat Olga ja Ronja. Olga oli VET ERI 2 ja PN 4 ja Ronja AVO ERI 1, SERT ja FIN MVA! Ja päivän kruunasi Millan junnukisat. Milla kilpaili ensimmäistä kertaa Ronjan kanssa ja sijoitus hienosti 4! Tuomarina junnuissa oli Marja Talvitie.

5.4.09 Aadan synttärit
Suuret onnittelut Aadalle syntymäpäivänäsi! Onniteluja myös muille K-pennuille!

21.3.09 Iitu-Marin synttärit
Iitu-Mari täyttää 8-vuotta eli hänkin pääsee jo veteraani-ikään! Onnitteluja Iitulle ja koko H-pentueelle!

17.3.09 Jasmin synttärit
Halauksia ja onnitteluja kuningatar Jasmille täyttäessään 14-vuotta! Toivon vielä monia monia vuosia sinulle!

16.3.09 Oton synttärit
Otosta on kasvanut jo iso poika ja on päässyt miehen ikään. Suuret onnittelut 2-vuotiaalle Otolle!

15.3.09 Tampereen KV-näyttely
Lähdettiin koko perheen voimin Tampereen näyttelyyn. Mukana oli Olga ja Aada. Olga hienosti VSP ja ROP VET ja Aada VAL ERI 1! Kasvattini Maxi, Siru ja Dina saivat kaikki erinomaisen ja Dina hienosti PN 4! Kasvattajaluokassa ROP KASV., kiitos mukanaolosta Tuijalle ja Maxille, Hannalle ja Dinalle, Taru-Marille ja Sirulle!


VSP Olga ja ROP Uffe ja tuomari Knut Sigurd Wilberg, Norja. ©Anne Hirvonen

 

7.-8.2.09 Oulun agilykisat
Ronja 0-tulos ja sijoitus 2. ja toisessa kisassa 5 virhepistettä ja sijoitus 7! Onnittelut Ronjalle ja Tuomolle!

1.2.09 Liedon agilitykisat
Aida oli ensimmäisissä 2-luokan kisoissa ja tulos huikea nollavoitto! Onnittelut Aidalla ja Noralle!

24-25.1.09 Turun KV-näyttely
Pitkästä aikaa lähdettiin Turun näyttelyyn. Kerhomme KSTK järjesti matkan. Riitalla ja minulla oli Olga-äiti ja Ronja-tytär mukana. Menestys oli hieno! Ronja ROP,SERT,CACIB ja Olga-mamma hienosti PN 2 ja ROP VET!

10.-11.1.09 Kajaanin KV-näyttely
Sunnuntaina Veera ja Ronja kehässä. Veera oli hiukan huonossa turkissa, mutta se ei tuomaria härinnyt, koska laittoi Veeran voittamaan. Eli Veera oli ROP ja ROP VET. Ronja hienosti PN 2, SERT (oli muuten kymmenes sert) ja CACIB.
Milla kilpaili Junior-handlerissa Olgan kanssa. Nämä oli Millan kolmannet kisat. Millan ja Olgan yhteistyö oli hyvin rauhallista ja heidän hieno työskentely miellytti myös tuomaria. Millan sijoitus oli SM-osakilpailussa neljäs. Milla osallistui myös piirinmestaruuskisoihin, jossa sijoitus oli viides! Hienoa Milla ja Olga!

 

11.1.09 Tampere agilitykisat
Nora ja Aida Tampereella agi-kisoissa, nollarata, aika -9,35 ja toinen sija ja nousu kakkosiin! Onnittelut!

10.1.09 Pariisi KV-näyttely
Aslanilta Ranskasta terveisiä! Kasvattini Aslan oli käynyt näyttelyssä ja tulos oli ROP, SERT, CACIB, Onnittelut Aslan ja kotiväki!

04.01.09 Pentujen odotusta...
Viivi päätti aloittaa juoksunsa hiukan suunniteltua aikaisemmin. Viivi kävi ihastuttavan sulhasen "Paddyn" luona ja lempi leiskui. Nyt vaan odotellaan pari kuukautta ja katsotaan tuottiko heidän suhde tulosta. Lisätietoja löytyy Pentuja-sivulta.