Etusivu

Esittely

Koiramme

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Valiogalleria

Kuvagalleria

Muistoissamme

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

 

Uutisia 2010

Helsinki 11.12.10
Tällä kertaa lähdin Messariin ilman koiria. Matkaseuranani oli Henna ja hän oli ensimmäistä kertaa Messarissa ja kyllähän tuo meinasi pikkutytölle ottaa hiukan voimille. Ostoksia saatiin tehtyä ihan kiitettävästi :), Almalle paljon tuliaisia ja tottakai hiukan muillekin koirille.
Kasvateistani Nova-herra oli ilmoitettu näyttelyyn ja tietenkin lähes 10-vuotias kilpailee veteraaniluokassa. Mutta Nova sitten hurmasikin tuomarin aivan täysin. Nova voitti urokset ja oli VSP! Aivan loistavaa vanhalta herralta! Onnittelut Elinalle ja Novalle!


 

3.12.10
Tämä päivä oli taas sellainen päivä mitä olin pelännyt, mutta se tuli aivan liian äkkiä ja aivan liian yllättäen. Veeran kunto oli edellisenä iltana aivan normaali, mutta aamulla kunto oli niin huono, että Veera tuskin enää jaksoi seistä. Ruoka ei maistunut ja vettä ei suostunut juomaan. Eläinlääkärille aika saatiin vasta iltapäivälle ja kunto oli päivän aikaan huonontunut edelleen. Eläinlääkäri ei voinut enää Veeraa pelastaa, joten hänet laitettiin koirien taivaaseen Jasmi-äidin luokse. Paljon kerettiin Veeran kanssa kokea hienoja asioita mm. näyttelyreissut ja lukemattomat kävelylenkit metsässä, Veera kun oli kova riistan perään. Veera lähti luotamme arvokkaasti, kuten hänen luonteelleen olikin se sopivaa. Ei tarvinnut Veeran kohdalla katsoa sairastelua, sellainen teräsmuori hän oli, kuten äitinsä Jasmi. Nyt on sängyssä minun vieressäni tyhjä paikka, ei ole enää Veera vieressä lämmittämässä.Kyllä tätä surua on meidän perheeseen tullut, toivottavasti uusi vuosi toisi tullessaan jotain iloisia asioita.
 

30.10.10 Hollanti, Zutphen, Club Match
Lähdin ajelemaan keskiviikko aamuna kohti Mäntsälää Saijan luokse, josta matkamme sitten jatkui kohti Turun satamaa ja sieltä laivalla Tukholmaan. Matkaseurueeseen kuului Saija, Sanna ja Koda sekä minä ja koirat Olga ja Ronja. Torstaipäivä ajeltiin (tai Saija ajoi) kohti Saksan maata ja illaksi saavuimme hotelliin Lyypekkiin.
Perjantaina ajeltiin Hollantiin, Vordeniin, josta oli vain reilu 10 km näyttelypaikalle Zutpheniin. Perjantaina kerkesimme käydä kahdessa ostoskeskuksessa tekemässä ostoksia, Saksassa ja Hollannissa. Hotelliin saavuimme alkuillasta. Kävimme illalla syömässä todella hyvää ruokaa hotellin ravintolassa.

Lauantaina olikin sitten näyttelypäivä. Kooikereita oli ilmoitettu 166. Olgan luokassa oli 9 veteraaninarttua ja Ronjan luokassa 6 valionarttua. Ja tottakai Ronjan ja Olgan kehät olivat yhtäaikaa, joten Saija meni Olgan kanssa kehään ja minä Ronjan. Molemmat tytöt pääsivät neljän parhaan joukkoon eli "isoon kehään" pääsin molempien tyttöjen kanssa.
Olga voitti veteraaninartut ja voi sitä riemua! Ronja sijoittui valionartuissa kolmanneksi, joka sekin oli aivan loistava juttu! Siellä kun arvostetaan todella paljon luokkasijoituksia.

Koda saikin sitten täyspotin. Koda oli ROP, todella mahtava juttu! Onnitteluja Sannalle upeasta menestyksestä!


Ronja ja Amber (Nikon emä)


Olga


 Ronja, Olga ja Koda    ©Saija Jänkävaara
 

Kuvia Zutphenista:22.-23.10
Sennin pennut lähtivät maailmalle. Paljon onnea pennuille ja uusille perheille. Toivottavasti yhteiselo sujuu hyvin Aatun, Oosan ja Lennin kanssa. Alma-neiti jäikin meille kasvamaan :)

16.-17.10.10 Tromssa KV
Lähdettiin päivällä Katin kanssa ajelemaan kohti Rovaniemeä ja sieltähän matkamme jatkui linja-autolla kohti Norjaa, Tromssan koiranäyttelyä. Mukana Katin koirat Peppi ja Osku ja minulla mukana karvaton Usva. 17.10 oli näyttelypäivä ja Usvan karvattomuudella ei ollut mitään merkitystä, nimittäin se oli ROP ja uusia titteleitä tuli Norja muotovalio ja viimeinen Cacib tuli eli nyt vaan anomaan C.I.B-titteliä. Katin koirat saivat myöskin muotovalion tittelit, Peppi ROP ja Osku VSP.

9.10.10 Hyvinkää, spanieliliiton päänäyttely
Mukaan lähtivät Riitta, Milla ja Salla sekä koirat Olga, Usva, Ronja ja Dana. Dana menikin ensimmäistä kertaa kehään, pentuluokkaan. Danan käytös oli kehässä todella hienoa ja reipasta ja sijoitus isossa pentuluokassa kolmas, johon olen todella tyytyväinen. Niko oli ensimmäisessä näyttelyssä ja pentuluokassa. Sijoitusta ei tullut, mutta käyttäytyi ihan reippaasti. Nova-herra oli ilmoitettu veteraaniluokkaan ja päivän saldo oli VSP VET. Usva sai EH:n, Dina ERI ja Olga oli Vet ERI 2 ja Ronja ei pettänyt meidän porukkaa ja tulos aivan loistavasti VSP.
Milla kilpaili Ronjan kanssa Junior handlerissa ja sijoitus oli 2. eli hienosti meni taas Millalla.

31.8.10 Pentuja
Senni synnytti neljä aivan ihastuttavaa pentua, 2 urosta ja 2 narttua. Pennut ovat isoja ja tomeria koiranalkuja :)

25.8.10
Tänään sitten lähti viimeinenkin Susun pennuista. Pieni Fyzz-pentu vietiin Helsingin lentokentälle ja sieltä hän lähti jatkamaan matkaa saattajan kanssa kohti Ranskaa. Kuulinkin heti samana päivänä, että matka oli mennyt hyvin, Fyzz oli nukkunut koko matkan. Samalla reissulla käytiin perheen kanssa Tallinnan risteilyllä, ja ilman koiria :)

15.8.10 Kajaanin pentunäyttely
Meidän paikallinen kerhomme KSTK järjesti pentunäyttelyn ja minä touhusin siellä toimistossa ja olin tekevinään siellä jotain töitä :) Välillä kävin kehässä pyörähtämässä Danan kanssa. Oli Danalle ensimmäinen näyttely ja se meni kyllä aivan loistavasti, ROP-pentu ja ryhmässä sijoittui vielä kolmanneksi! Danan käytös oli hyvin reipasta, ehkä vähän turhan innokas makupalojen perään :)

14.8.10 Puolangan ryhmänäyttelyt
Mukaan lähti Milla ja koiruudet Olga ja Ronja. Tuomarina toimi Paula Rekiranta. Ronja oli ROP ja Olga PN 2 ja ROP-VET. Ryhmätuomarina veteraaneissa ja 7/8 ryhmässä toimi Jukka Kuusisto. Milla esitti Olgan veteraaneissa ja Olgan sijoitus oli hienosti 4. Ronjan sijoitus oli ryhmässä 4. Eli loistavasti pärjäsivät neitokaiset!

7.8.10 Kuopio KV
Tytöt päätti lähteä viettämään kesäistä päivää näyttelyyn mukaan. Yksi koira lähti vain mukaan, Usva (Ronja menikin sinne Tuomon ja Riitan kanssa). Usva oli PN 2 ja Ronja oli ROP. Päivä oli todella helteinen ja me lähdettiinkin ajelemaan kotia kohti melkeinpä heti kehän jälkeen. Riitta kuitenkin jäi Ronjan kanssa ryhmiin ja onneksi jäikin, nimittäin Ronja oli RYP 1!! Aivan uskomattoman mahtavaa! Tuomarina ryhmässä oli Leila Kärkäs. Ja sitten vaan BIS kehään, jossa ei kuitenkaan tullut menestystä (olisihan se ehkä ollut jo vähän liikaa). Mutta todella mahtavaa Ronja ja Riitta!

30.7.10 Tampere agikisat
Nemo ja Outi kisoissa Tampereella, saivat sertin ja siirtyivät kolmosluokkaan! Aivan loistavaa, onnitteluja paljon!

10.7.10 Kooikerhondje, erikoisnäyttely Riihimäellä
Oli ensimmäinen kooikerhondjein erikoisnäyttely ja tottakai sinne oli mukaan päästävä. Koiria sinne oli ilmoitettu yli 100. Lähdettiin kokoonpanolla, ihmiset, Riitta, Milla ja Henna ja minä itse, koirat, Usva, Ronja, Olga ja Veera.
Eli yö ajeltiin ja olikin hyvä ajella, kun on sopivan viileää. Aamulla oltiin puoli seitsemän aikaan näyttelypaikalla ja autettiin hiukan näyttelyn pystytyksessä. Olin lupautunut myös arvanmyyntiin ja ehkäpä tästä omasta ammatista oli siinä hyötyä, koska sain kaikki 100 arpaa myytyä tai ehkä sen takia kun lupasin kaikille sen pääpalkinnon, Nokian kännykän :))
Kehiä oli kaksi, urokset ja nartut. Urosten kehää en juuri kerinnyt katsomaan, kun oltiin koko ajan siinä narttukehän äärellä. Sitten tulokset: Ronja val ERI, Veera vet ERI, Olga vet ERI 3 ja Usva todella hienosti val ERI 3 ja PN 2!! Aivan mahtava tulos Usvalla! Nova veteraaniluokassa ERI 1 ja VSPVET! Nova olikin aivan loistavassa kunnossa! Elinalla oli myös meidän pikku Niko mukana, oli mukava nähdä myös Nikoa. Kovasti oli poika kasvanut.
Henna oli Olgan kanssa Lapsi- ja koirakilpailussa. Osanottajia kilpailussa oli 5 ja kaikki osasivat kyllä hienosti koiransa esittää, mutta tuomari oli sitä mieltä että HENNA OLI PARAS! Henna siis voitti Olgan kanssa! Jihuu! Milla meni junnuihin Ronjan kanssa ja voitti nuorempien ikäsarjan! Sitten oli päivän paras junnukisa. Siinä oli kilpakumppanina tyttö, joka esitti kiharakarvaista noutajaa ja mitäs teki meidän Milla, HÄN OLI PÄIVÄN PARAS JUNNU!!! Hienoa Henna ja Milla, on ne vaan taitavia koiranesittäjiä!
Näyttelyn kaunein oli Koda, suuret onnittelut Kodalle ja Sannalle!
Päivä oli mahtava, lämmin kesäpäivä hyvässä kooikerporukassa! Kiitos näyttelytoimikunnalle hyvin järjestetystä näyttelystä!
Sitten alkoi kuuma ja uuvuttava kotimatka, mutta turvallisesti päästiin kotiin saakka.


Henna ja Olga.


Milla ja Ronja.
 

22.-28.6.10 Matka Tanskaan maailmanvoittajanäyttelyyn
Siispä lähdettiin tiistaiaamuna KSTK:n järjestämälle bussimatkalle Tanskaan ja kohteena oli Herning ja MV-10.
Mukaan lähti 14 koirahullua koirineen. Ensin mentiin Turkuun, josta laivalla Tukholmaan ja sittenpä sitä bussissa istumista riittikin. Vielä lautalla yli Tanskaan ja taas istumista bussissa. Majoitus meillä on Hampen Camping alueella mökeissä. Muutama tunti nukkumista ja ensimmäinen näyttelypäivä, torstai, oli alkamassa ja kooikerit kehässä. Kooikereita oli ilmoitettu 65 eli ihan kiva määrä. Kilpakumppaneita oli useasta eri maasta. Jouduin muuten handlerin tehtäviin :) Esitin Fayzan ja meillähän meni ihan hyvin meidän ensiesiintyminen, LUOKKAVOITTO! Ronja, LUOKKAVOITTO! Olga VET ERI 2!! Nyt rupesi jo jännittämään! Sert kilpailu, Ronja voitti ja cacib kilpailu Ronja voitti, huh huh... Kolme suomalaista koiraa kilpailee ROP:sta, Rasmus, Sally ja Ronja. Tuomari (Andrzej Kazmierski, Puola) piti kyllä yleisöä jännityksessä kertomalla todella paljon näistä kolmesta koirasta, ja mitä sitten tapahtui, RONJA OLI ROP! Voi niitä ilon kyyneleitä ja riemunkiljahduksia mitä Riitan kanssa päästettiin, ei meinannut loppua tulla! Aivan mahtavaa, aivan uskomatonta! Sitten riitti juoksua, kuvauksiin sinne ja tänne ja vielä isoon kehään, mutta oli se hikoilu ja juokseminen sen arvoista.
Fazu sai muuten VARACACIBIN, joka muuttuu hänellä CACIBIKSI. Ronja ilomielin lahjoitti sen pikkuneidille :) Eli Ronja sai kerralla kolme uutta titteliä, MV-10, DK MVA, POHJ MVA!
Sitten ilonkyyneleiden sekainen soitto mökkikylään muille matkalaisille ja uutisen kertominen heille. Kuljettaja tuli meitä hakemaan näyttelystä ennen ryhmäkehien alkua, ihan sillä tarkoituksella, että meidän matkalaiset kerkesivät katsomaan Ronjan esiintymistä isossa kehässä. Ronjan esiintyminen isossa kehässä valokeilassa oli mahtavaa katseltavaa, kauniisti hän siellä meni.
Porukka olikin illaksi suunnitellut grillibileet ja tulihan tuota otettua vähän vettä väkevämpää, ihan vaan Ronjan kunniaksi :)
Titteleitä tuli meidän bussin "Mestariomistajan" Sakarin ajokoiralle ja Katin pohjikselle Pepille ja Osku sai sertin eli DK MVA.
Lauantaina näyttelyyn jälkeen kotimatkalle. Yö Malmössä upeassa hotellissa ja sitten Tukholmasta laivalla Turkuun ja melkein jo koti häämötti..
Matka oli aivan mahtava! Todella mahtava porukka mukana, sai nauraa ja pitää hauskaa! Kiitos kaikille matkalaisille! Kiitokset myös Tero-kuljettajalle, joka toi meidät ehjinä ja turvallisesti kotiin.

Kuvia reissulta (kuvaaja Kati Kilpeläinen):

 

 

 
 

23.6.10 Pentuja
Iloisia uutisia kotoa! Susun synnytys oli alkanut. Milla ja Seija-mummo olivat joutuneet toimimaan kätilönä ensimmäisen pennun kohdalla, kun pääkätilöt Titta ja Annika olivat matkalla meille. Susun synnytys oli sujunut hyvin ja tuloksena oli 5 urosta ja 3 narttua. Ihania uutisia sain jonnekin matkan varrelle, onneksi kaikki sujui hyvin, niin ei tarvinnut minunkaan koko matkaa jännittää synnytysuutisia. Tuhannet kiitokset kätilöille Titalle ja Annikalle!


19.-20.6.10 Agilityn SM-kisat
Iloisia ja mahtavia uutisia SM-kisoista!! Aida ja Nora olivat tehneet aivan mieletöntä työtä kisoissa. Aida yksilökisoissa SM-13, aivan mahtavan upea suoritus!!! Aida oli myöskin osallistunut joukkuekisaan ja sieltä tuloksena SM-6! Suuren suuret onnittelut Noralle ja Aidalle! Kyllä olen ylpeä teistä :))
 

12.6.10 Kajaanin näyttely
Kehässä kävivät pyörähtämässä Usva, Ronja ja Veera ja myöskin Vertti oli tullut Rovaniemeltä. Usva oli PN 2, Ronja PN 3 ja Veera PN 4 ja ROPVET. Vertti oli VSP ja sai toisen sertinsä. Sain esittää myös kasvattajaluokan, jossa siis esiintyivät "tytöt" ja Vertti, kaikki neljä koiraa olivat eri pentueista. Kasvattajaluokka oli ROP KASV. Isossa kehässä ei tullut menestystä.

5.-6.6.2010 Tallinnan näyttelyt
Mukana "lomamatkalla" Kati, Nina, minä ja koiria oli survottu autoon 6 kappaletta, pohjikset Toivo ja Peppi, kingit Eemeli ja Werneri (nimesin hänet uudestaan, Severi Suhonen) ja koohottimet Olga ja Usva. Lauantaina jäinkin hotelliin Usvan, Olgan ja Eemelin kanssa, koska meidän näyttelyvuoro oli vasta sunnuntaina. Peppi oli ROP ja Toivo VSP.
Sunnuntaina pohjikset taas Peppi ROP ja Toivo VSP, pikku-Eemeli EH, "Severi" sai sertin ja tuli Eestin valioksi.
Usva oli PN 2, mutta meidän onneksi PN 1 oli Eestin ja kansainvälinen valio, niin SERT tuli Usvalle ja Cacib siirtyy meille! Eli Usvasta Eestin valio, jeee! Olga oli PN 3 ja hänestä tuli Eestin veteraanivoittaja! Raskas, mutta aivan loistava reissu!

6.6.10 Iisalmen agikisat
Tuomo ja Ronja taas kisoisssa ja hyvin oli mennyt. Hyppyradalta nolla ja sijoitus 2. ja agiradalta sijoitus 5.! Hyvä Tuomo ja Ronja!
Kisoissa myös Ronjan veli Rocky. Agiradalta aikavirhettä 2,41 ja sijoitus 2. ja hyppyradalta 0 ja sijoitus 2. ja siirto kakkosiin! Aivan loistavia tuloksia, onnitteluja Anne-Maria ja Rocky!!

5.6.10 Kajaanin agikisat
Ronja ja Tuomo kisoissa ja sijoitus 3! Onnitteluja paljon!

30.5.10 Joensuun KV-näyttely
Kokoonpanolla Milla, minä ja koirat Olga ja Usva sekä Senni junnukoirana mukana.
Milla ja Senni eivät tänään sijoittuneet junior-handlerissa, vaikka heillä menikin minun mielestä ihan hyvin.
Kooikereilla tuomarina Paavo Mattila ja harjoittelemassa Markku Kipinä. Usvan päivä oli tänään, hän oli ROP ja sai CACIBin ja Olga oli hiukan laiskalla päällä, mutta tulos kuitenkin PN 2 ja ROP VET. Usvan kanssa käytiin tekemässä "kunniakierros" ryhmäkehässä ja Olga jäi veteraanikehästä pois, koska tuli niin kamala sadekuuro juuri silloin.


Milla ja Olga


Olga


Usva

29.5.10 Joensuun näyttely
Mukana koiruudet Olga ja Senni. Ja Viivi olikin tullut Katrin kanssa. Viivi oli tosiaan pitkästä aikaa kehässä ja olikin oikein hyvässä kunnossa ja esiintyikin hyvin. Tuloksena Viivillä avoimen luokan ERI. Milla ja Senni junior-handlerissa, tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki. Millan sijotus hienosti 2!! Olga kävi pyörähtämssä kehässä, tuomarina Saija Juutilainen. Olgan tulos oli ROP ja ROP VET. Ryhmässä Paavo Mattila otti Olgan 7 parhaan joukkoon, mutta siitä ei sitten enää matka jatkunut.

16.5.10 Seinäjoki "kakkoserkkari"
Aamulla lähdettiin puoli viiden aikoihin liikenteeseen, Riitta, Milla ja minä ja koirat Olga, Ronja ja Veera. Näyttelyyn oli ilmoitettu myös pienen houkuttelun tuloksena Aadan ja Maxin poika Frodo ja tämä oli hänen ensimmäinen näyttely ja handlerina toimin minä. Frodo oli aivan ihana ja taivaallisen komea nuori mies! Tuloksena Frodolla oli PU 2 ja varasert, joka oli loistava tulos! Ronja PN 2, Veera VET ERI 2, PN 4 ja Olga VET ERI 3. Milla oli Junior-handlerissa Ronjan kanssa ja sijoitus oli 2! Mukava näyttelypäivä ihanassa kesähelteessä ja tuloksetkin olivat hyviä, hieno reissu!

  
                                                                                                                                                                                                                                                          ©Marika Nikus
Frodo PU-2, vara-sert

15.5.10 Kuopio
Tuomo ja Ronja agikisoissa ja sieltähän tuli ihan mukavia tuloksia! No ensimmäinen rata nyt oli hylätty, mutta sitä ei lasketa :) Toinen rata, nolla virhettä, mutta aikavirhettä 0,68 ja sijoitus 2. Kolmas rata, tulos 8,52 ja sijoitus 3. Jee, hyvä Tuomo ja Ronja!!

2.5.10 Mouhijärven näyttelyt
Iloisia uutisia Mouhijärveltä! Dina ROP ja oli päässyt vielä hienosti ryhmässä 10 parhaan joukkoon! Onnitteluja Dina ja Hanna!

27.4.10
Tänään on kulunut tasan vuosi siitä, kun jouduin elämäni koirasta Jasmista luopumaan. Vuosi on mennyt todella nopeasti ja tuntuu, että siitä on vain niin vähän aikaa, kun raskaan päätöksen jouduin tekemään. Eipä ole monta päivää mennyt etteikö Jasmi olisi mielessä ollut ja välillä iskee niin kova ikävä, että rintaa puristaa ja kyyneleet tulevat silmiin.
Yhdistyksemme keskustelupalstalle tuli silloin vuosi sitten useita useita osanottoviestejä ihanilta kooikerihmisiltä ja vielä tänäkään päivänä en niitä pysty itkemättä lukemaan. Monet ystävät laittoivat useita tekstiviestejä ja ne ovat kaikki minulla puhelimeen tallennettu, niitäkään ei vielä pysty itkemättä lukemaan. Monessa monessa asiassa minun juttuni aina vaan kääntyvät Jasmiin ja hänen hienoon ja upeaan olemukseen ja luonteeseen, mutta jokainen joka on menettänyt jotain näin suurta ja rakasta, niin he sen kyllä ymmärtävät.


Jasmi

24.4.10
Susu lähti tapaamaan poikaystäväänsä Remusta Vantaalle. Remus on oikein sosiaalinen ja komea poika. Jonkinlaista ihastumista parin välillä syntyi, koska astutus onnistui. Nyt vain odotellaan, tuleeko näistä lemmenleikeistä juhannuslapsia.

18.4.10 Vaasan näyttelyt
Vaasan näyttelyihin startattiin kokoonpanolla, Usva, Veera ja Senni ja handlereina toimivat minä ja Milla.
Usva PN 2 ja sai viimeisen sertin eli hänestä tuli FI CH! Veera oli PN 4 ja ROP VET. Milla esitti Sennin oikein hienosti ja tuloksena oli EH 1.

11.4.10 Vöyri agilitykisat
Aida oli kisaamassa ja tulokset olivat hienoja. Tuplanollat ja sijoitukset 4. ja 2. Mahtavia tuloksia, onnitteluja Aida ja Nora!

5.4 10
Aadan syntymäpäivät. Aada täyttää tänään 7-vuotta, onnitteluja paljon meidän Hyttyselle!

21.3.10 Synttärit
Meidän iki-ihana Iitu täyttää 9-vuotta! Onnitteluja paljon ihanalle ystävälle!

21.3.10 Tampere KV
Itse en paikalla ollut, mutta ihania terveisiä sieltä kuului. Kaunis ja ihana Dina oli ROP ja CACIB! Aivan mahtavaa, onnitteluja Dinalle ja Hannalle ja muille taustatiimiläisille!

13.3.10 Polvijärvi
Näyttelyyn oli ilmoitettu 8 kooikeria. Cavalriina's edustus oli Veera, Usva sekä Siru Jyväskylästä. Siru oli kehittynyt aivan valtavasti, todella kaunis neiti oli hänestä kehittynyt ja tuomarikin sen huomasi, koska laittoi Sirun ROP:ksi. Eli Siru ROP, SERT ja sai tittelin FI CH, onnittelut Taru-Marille! Usva oli PN 2, varasert ja Veera PN 3 ja ROPVET. Eli hieno päivä oli!

CAVALRIINA'S KOOIKEREISSA JO 20 MUOTOVALION ARVON SAANUTTA KAUNOKAISTA!
 

6.3.10 Muodin huipulle...
Cavalriina's Sandra Sinatran "Aidan" mallinura sai jatkoa! Aida kävi "dogwalkilla" Ideaparkissa kevät-trendimuotinäytösessä.


© Niko Rautanen


© Niko Rautanen

28.2.10
Nemo Tampereella agikisoissa ja NOLLAVOITTO!!! Hurjasti onnitteluja Outi ja Nemo!

21.2.10 Tuusniemen näyttelyt
Aamulla lähdettiin ajelemaan Tuusniemelle -37 asteen pakkasessa ja kyllä aamulla vielä mietin, että lähdenkö ajamaan ollenkaan, no onneksi lähdin! Mukana oli koirat Luisa, Olga ja Ronja ja handleriksi lähti Milla. Päivä oli loistava! Luisa oli PN 1, SERT, ROP ja FI MVA, Ronja PN 2 ja Olga PN 3 ja ROPVET! Mietittiin että jäädäänkö isoon kehään ollenkaan, mutta päätettiin sitten jäädä. Milla esitti Olgan rotukehässä ja halusi mennä myös isoon kehään (ensimmäistä kertaa Milla isossa kehässä) ja apua, että minua jännitti! Olgan ja Millan esiintyminen meni aivan loistavasti ja Olga oli BIS VET 2! Ja kylläpäs kehän äärellä istuvat tuomarit kilvan kehuivat Millan hienoa koiran esittämistä! Luisan kanssa mentiin ryhmiin vähän huumorimielellä, no taisi olla huumori ihan hyvästä olla mukana, nimittäin Luisa oli RYP 3! Eli aivan täydellinen päivä!


Milla ja Olga BIS-veteraani kehässä


Olga
 

30.1.10
Veera sai kutsun Champions& Champions ja Veterans&Veterans gaalaan, joka oli kyllä minulle täydellinen yllätys. Veera sijoittui vuoden 2009 vetaraanikisassa sijalle 57. Gaalaan lähdettiin Katin kanssa ajelemaan aamulla anivarhain. Kati ajoi Kuopioon asti omalla autolla, koska hänellä oli sunnuntaina pystykorvien kanssa näyttely Kuopiossa. Ja onneksi Katilla oli auto mukana, nimittäin minun autostani hajosi Kuopiossa laturi ja auto jäi lepäämään Kuopion ABC-asemalle ja matkaa jatkettiin Katin autolla.
"Juhlapaikalle" kuitenkin päästiin ajoissa ennen esiarvostelun alkamista. Veeran kilpakumppaniksi oli arvottu iso ja komea pyreneittenkoira, joten kyllä Veera näytti sen rinnalla aika mitättömältä :)
Ennen illan finaaleja kerkesimme käydä hotellilla vaihtamassa "ykköset" päälle ja tulipa nuo hiuksetkin kammattua :) Kaikki parit saivat mennä "catwalkille" ja siellä tuomari teki valinnan, kumpi pareista jatkaa. Kyllä hiukan jännitti mennä juhlayleisön eteen! Kaikki kilpailijat palkittiin hienoilla Royal Caninin lahjoittamilla palkinnoilla. Sitten syötiin maistuva illallinen hyvässä seurassa. Oli hieno kokemus käydä gaalassa!


© Kati Kilpeläinen


© Outi Heikkilä-Toni
 

23.1.10 Agilitytuloksia
Aida ja Nora agikisoissa Kemissä ja loistavia oli tulokset! Eka rata nolla ja sijoitus 3. ja toinen rata nolla ja sijoius 4.! Mahtavaa, onnitteluja Aidalla ja Noralle! Parilla taitaa olla nyt SM-nollat kasassa!

12.1.10 Aadalle syntyi yksi narttupentu, pennulle on jo oma koti tiedossa.

9.1.10 Kajaani KV
Hienoja tuloksia näyttelystä. Ronja VSP, CACIB ja vahvistusta vaille C.I.B!!! Veera PN 3 ja ROPVET. Popi toista kertaa näyttelyssä ja tulos hienosti PU 3 ja varasert ja AKU PU 2, SERT ja FI MVA, Vertti ja Usva EH. Kasvattajaluokassa esiityi, Aku, Popi, Veera ja Ronja ja tulos oli ROP kasv.luokka. Ihan loistavaa, kaksi uutta titteliä!! Onnitteluja Kaisalle ja Tuomolle ja Riitalle!
Illalla Susu agi-kisoissa 0-voitto! Onnitteluja Annika ja Susu!